Skip to content

Services

 

Devices

We offer a Christiania-style cargo bike for loan. Loan period is only during library opening hours. Bike is configurable for cargo (100 kg max) or two children with option for a rain tarp. Available only to registered customers. Must have a Finnish ID-card, passport or driver's license.
Palvelu tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden noutaa omat tulosteet itsepalveluna ja tulostaa omilta laitteilta sekä ASKO-työasemilta. Voit ladata kortillesi saldoa tulostamista varten.
No more information

Yksitoista asiakastietokonetta, joita voi varata etukäteen, käyttöaika 30 min - 4 h.
Kuusi pöytäkonetta, 30 minuutin varauksella.
Viisi kannettavaa konetta, 4 tunnin varauksella.

Read more

Vallilan kirjasto tarjoaa  nokkakärryä asiakkaiden lainakäyttöön viikon laina-ajalla. Kärryt ovat tukevaa mallia ilmatäytteisillä pyörillä. Lainaus ja palautus vain Vallilan kirjastosta.

Hinnat: A4 0,30€, A3 0,40€ Laminointi kirjaston tiloissa, laitetta ei lainata kotiin.

Voit lainata käyttöösi kannettavan tietokoneen, jota voit käyttää missä tahansa kirjaston sisällä. Varausaika maksimissaan 4 tuntia. Tarvitset kirjastokortin.

2 kpl

Palvelu tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden noutaa omat tulosteet itsepalveluna ja tulostaa omilta laitteilta sekä ASKO-työasemilta. Voit ladata kortillesi saldoa tulostamista varten.

 Skannaava monitoimilaite 

 

Services

No more information

Onko sinulla tarpeettomia kirjoja? Hyllyyn voi tuoda ja siitä voi ottaa vapaasti kirjoja, lehtiä, elokuvia ja cd-levyjä.

Automaatista saa kahvia, teetä ja kaakaota. 1€/kuppi Maksu myös pankkikortilla.
No more information

Vallilan kirjasto toivottaa tarharyhmät- ja koululuokat tervetulleiksi vierailulle! Korona-tilanteesta johtuen pyrimme ottamaan kirjastolle vain yhden vierasryhmän kerrallaan. Voit varata oman vierailuaikasi helposti Varaamo-palvelun kautta. 

Palveluun on helppo kirjautua esimerkiksi omilla kaupungin työntekijätunnuksilla ja sieltä on yksinkertaista varata puolentunnin tai tunnin käyntiaika. Käyntiin kuuluu kirjaston peruspalveluiden käyttö eli palauttaminen, lainaaminen ja tiloissa hengailu.

Kirjavinkkaukset, satutunnit, kirjastoesittelyt ja muut erityispalvelut tulee sopia erikseen ottamalla kirjastoon yhteyttä.

Klikkaa itsesi varaussivulle tästä.

Kysy muista lastenryhmäpalveluista tästä.

Read more
Mahdollisuus lainata ja palauttaa aineisto itse automaatilla.
Stadinetti - ei tarvita kirjautumista
 

Premises

Kirjaston Viljo Kajava-salissa toimiva Galleria Kajava esittelee kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyjä laajalla skaalalla. Tila on gallerian lisäksi avoinna työskentelyä, lukemista ja rauhoittumista varten. Lisäksi siellä on mahdollista järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia. Galleriassa on kaksi pitkää ripustusseinää (8,5 m ja 5 m) omalla kiskoripustusjärjestelmällä. Lisäksi käytössä on kaksi liikuteltavaa vitriiniä. Näyttelyhaku galleriaan on jatkuvasti auki kenelle tahansa kiinnostuneelle. Lisätietoja antaa galleriavastaava Antti Elomaa, antti.elomaa@hel.fi

Max 4 henkeä, varattava etukäteen, max. 4 tuntia kerrallaan Varaukset osoitteesta varaamo.hel.fi

Read more

Kirjaston Viljo Kajava-sali tarjoaa monipuolista tilaa työskentelyyn ja tapahtumiin. 45 m2 kokoinen tila toimii taidegalleriana sekä vapaana työskentely ja oleilutilana. Tilaa on mahdollista käyttää myös tapahtumiin ja kokouksiin. Kajava-salissa on mm.: langaton verkko, dataprojektori, videotykki, äänentoisto ja valkokangas. Näiden lisäksi saliin voidaan järjestää istumapaikkoja 20-25 hengen tarpeisiin Tiedustelut tapahtumien ja kokousten järjestämisestä kirjastonjohtaja Harri Sahavirralle: harri.sahavirta@hel.fi

Avointen työtilojen lisäksi Vallila tarjoaa kolme varattavaa työpöytäpaikkaa koko päivän kestävää työskentelyä varten. Paikkaan kuuluu työpöytä akustoiduilla seinillä, hyvä työtuoli, sähköpistoke, verkkoyhteys sekä lukittava laatikko. Varaukset osoitteesta varaamo.hel.fi.

Read more

Find your library

Vallilan kirjasto kesällä 2009

Contact information

Päijänteentie 5

00550 Helsinki

vallilan_kirjasto@hel.fi

(09) 3108 5055

Open

-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
staff present