Tutustu e-kirjastoon

Helmet-kirjastojen asiakkaana voit käyttää e-kirjoja ja äänikirjoja, e-lehtiä, musiikkipalveluita ja verkkokursseja maksutta missä tahansa, joka päivä. Tarvitset Helmet-kirjastokortin ja PIN-koodin, mobiililaitteen tai tietokoneen sekä verkkoyhteyden.

Kirjat ja äänikirjat

Voit käyttää kolmea e-kirjoja ja äänikirjoja tarjoavaa palvelua. Ellibs- ja OverDrive-palveluiden kokoelmissa on kaunokirjallisuutta ja tietokirjoja sekä aikuisille että lapsille pääosin suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Voit käyttää myös Naxos Spoken Word Librarya, joka sisältää englanninkielisiä äänkirjoja ja kuunnelmia.

Tutustu e-kirjoihin ja äänikirjoihin

Lehdet

Voit lukea digitaalisia sanoma- ja aikakauslehtiä kolmessa eri palvelussa.

Voit lukea kymmeniä kotimaisia aikakauslehtiä omalla laitteellasi missä vain. Myös ulkomaisia sanoma- ja aikakauslehtiä voit lukea silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tarjolla on yhteensä tuhansia lehtiä eri puolilta maailmaa ja eri kielillä. Ulkomaisia lehtiä voit lukea nettiselaimessa tai palveluiden mobiilisovelluksissa.

Kotimaisia sanomalehtiä voit lukea kirjastojen tietokoneilla sekä omalla laitteellasi kirjaston langattomassa verkossa.

Tutustu e-lehtiin

Musiikki

Voit käyttää kolmea Naxos-musiikkipalvelua. Löydät niistä klassista musiikkia, maailmanmusiikkia ja jazzia. Valikoima kasvaa jatkuvasti.

Lisäksi Medici.tv:stä löydät videoita konserteista, oopperoista ja baleteista sekä dokumentteja ja opetusmateriaalia. 

Tutustu Naxos-palveluihin

Tutustu Medici.tv-palveluun

Verkkokurssit

Verkkokursseilla voit opetella kieliä tai musiikkia. Promentor-palvelun kielikursseilla voit opetella suomea, englantia, ruotsia, espanjaa, saksaa ja venäjää. Lisää suomen kielen kursseja löydät Lingonet-palvelusta.

Rockway-videokurssien avulla voit opiskella soittoa, laulua ja äänittämistä. Kursseja on kymmeniä erilaisia aloittelijoille ja edistyneille. Kaikki kurssit ovat suomenkielisiä.

Tutustu kielikursseihin

Tutustu musiikkikursseihin

Kuva: Maarit Hohteri / Helsingin kaupunki