Kun et pääse kirjastoon

h_helmetajatus.jpg

Kotipalvelu tuo kirjat kotiovellesi

Onko sinun hankalaa tulla kirjastoon iän, sairauden tai vamman takia? Oletko liikuntaesteinen? Ota yhteyttä kirjaston kotipalveluun ja kerro, mikä kirjaston tarjonnassa kiinnostaa. Sen jälkeen kotipalvelun kuljetusauto kaartaa pihaasi kerran kuussa ja tuo tilaamasi aineiston kotiinkuljetuksena.  

Kotipalvelu

Tutustu myös joustoasiakkuuteen.

Valtakirjalla asiointi

Lue ja kuuntele verkossa

Kirjasto tarjoaa tuhansia kirjoja, äänikirjoja ja lehtiä sähköisessä muodossa. E-aineistoista löytyy muun muassa uutta suomen- ja englanninkielistä kirjallisuutta sekä ulkomaisia sanoma- ja aikakauslehtiä. Niiden käyttämiseen tarvitset Helmet-kirjastokortin, verkkoyhteyden sekä tietokoneen, tablettilaitteen tai älypuhelimen.

Musiikkia verkossa

Helmet-kirjastot tarjoavat asiakkailleen neljä Naxos-musiikkipalvelua. Naxos Music Library -palvelusta löytyy klassista musiikkia, jonkin verran kansanmusiikkia sekä vanhempaa bluesia ja jazzmusiikkia. Jazzille on oma palvelunsa Music Library Jazz, jossa on tuhansien levyjen kokoelma eri aikakausien jazzia. Maailmanmusiikki löytyy World Music Library -palvelusta. Video Library taas sisältää videotaltiointeja muun muassa konserteista, oopperoista ja baleteista. Palveluihin kirjautumiseen tarvitset Helmet-kirjastokortin.

Lisää tietoa Naxos-musiikkipalveluista