Jukeboksi - Entressen musamesta

Entressen Jukeboksi

Jukeboksi on Entressen kirjaston vieressä oleva kahvilamainen tila. Tila on ollut aiemmin tyhjillään eikä siihen koskaan tullut kahvilaa. Nyt tilaa hallinnoi Entressen kirjasto ja siellä järjestetään muun muassa lavatansseja ja tanssinopetusta, viikoittaiset yhteiset jammailusessiot (Open stage) Vinyyliklubi, jossa kuunnellaan ja keskustellaan musiikista. Jukeboksissa on myös esiintymislava tapahtumia varten. Tilasta löytyy myös soittohuone (Musahuone) sekä tietenkin jukeboksi, josta tila on nimensä saanut. Kirjaston yhteistyökumppanit voivat kysellä tilankäyttömahdollisuutta jukeboksi@espoo.fi tai muut infot puhelinnumerosta 0438252321

Tilaa ei ole mahdollista saada maksulliseen tai yksityiseen käyttöön.  

Jukeboksista löytyvä Musahuone on äänen monitoimitila asiakkaille. Se toimii niin pienenä treenikämppänä, harjoitustilana kuin nauhoitus-studiona. Tilasta löytyy valmiiksi soittimia kuten sähkörummut, perinteiset rummut, sähkökitaraa ja -bassoa vahvistimineen, koskettimia unohtamatta. Tila on äänieristetty ja akustoitu, joten huoneessa pystyy nauhoittamaan laulua, soittoa, jopa rumpumikit löytyvät.

Salin puolelta löytyy myös karaokelaitteisto jolla voi harjoitella laulamista ilman ulkoista esiintymispainetta turvallisessa ympäristössä. Ensimmäisellä kerralla saat tarvittavan opastuksen tilan toimintaan ja laitteisiin.  

Jukeboksin musahuoneen varauskäytäntö muuttuu 

4.2.2019 lähtien asiakkaat voivat varata itse Jukeboksin musahuonetta. 

Käyttääksesi musahuonetta, täytyy allekirjoittaa käyttösopimus infotiskillä. Kirjastokortti ja henkilöllisyystodistus on näytettävä sopimusta tehdessä. Asiakas saa tämän jälkeen musapassin (kortti) jota näyttämällä päästetään jatkossa musahuoneeseen.  

Sopimukseen voi tutustua etukäteen täältä

Lue lisää ja varaa soittohuone tästä. 

Lue lisää ja varaa karaoke tästä