Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

putro2

Etätapahtuma - Artistivieraana Samuli Putro

Samuli Putro on musiikkipiirien älykkö, mies, jonka epävirallinen tavaramerkki on hattu. Putro on yksi Suomen arvostetuimmista lauluntekijöistä ja tuli tunnetuksi alun perin Zen Cafen nokkamiehenä. Nykyisin hän tekee musiikkia sooloartistina, viimeisin albumi Pienet rukoukset julkaistiin vuonna 2019 ja uusi levy on tulossa tänä vuonna. Ajattoman musiikin tekijää haastattelee Helsingin kaupunginkirjaston Jussi Nevalainen. Tapahtuma toteutetaan Itäkeskuksen kirjastossa ja on katsottavissa helsinkikanava.fi -sivulla torstaina 7.5. klo 13. Tallenteen voi myöhemmin katsoa samalta sivulta: https://www.helsinkikanava.fi.

Kuva: Tero Ahonen

 ***
 

Kirjastojen ollessa suljettuina, Helsingin kaupunginkirjasto tuottaa kirjallisuuteen liittyviä, hyödyllisiä ja hauskoja sisältöjä helsinkikanavalle.

https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/info 

Helsinki-kanava tarjoaa verkkolähetyksiä ja julkaisee tallenteita muun muassa Helsingin kaupunginvaltuuston kokouksista, Helsingin kaupunginorkesterin konserteista ja Pormestarin asukasilloista. Kanavalla julkaistaan myös kaupunkilaisten omia "Kaupunkilaisten videot"-videoita.

Helsinki-kanava (Itäkeskuksen kirjasto)

7.5.2020 klo 13.00 - 14.00

Itäkeskuksen kirjasto

Viimeksi päivitetty 5.5.2020