Hommat etenee Kaupunkiverstaalla!

Kaupunkiverstaan uusin tulokas on suurkuvatulostin.

Miljoonan kävijän Oodissa kiirettä on pitänyt myös Kaupunkiverstaalla. Viime kuukaudet on käytetty laitteiden treenailuun ja käyttöönottamiseen asiakaspalvelun lomassa. 3D-tulostimet ovat laulaneet aamusta iltaan, saumurilangan kulutus ylittänyt kaikki odotukset, eikä vinyylileikkurikaan ole koskaan ollut yhtä kovassa käytössä. Mahtavaa, että olette löytäneet Kaupunkiverstaalle!

Ensi viikon tiistaina saadaan asiakaskäyttöön Kaupunkiverstaan uusin laite, jopa 130 cm leveitä täysväritulosteita valmistava suurkuvatulostin. Kuten muutkin kaupunkiverstaan laitteet, myös suurkuvatulostin on kenen tahansa varattavissa Helsingin kaupungin tilavarauspalvelu Varaamossa.

Suurkuvatulostimen lisäksi pian avautuvat Kaupunkiverstaan mediatyöasemat, jotka on tarkoitettu piirtämiseen, kuvankäsittelyyn, taittamiseen, videoeditointiin ja muuhun luovaan digitaaliseen työskentelyyn. Mediatyöasemille on asennettu Adobe Creative Cloud –ohjelmistopaketti, joka sisältää esimerkiksi Photoshop, Illustrator, InDesign ja Premiere –ohjelmistot. Lisäksi työpisteiltä löytyvät 24’’ piirtonäytöt ja tasoskannerit, joilla voi skannata dioja, negatiiveja ja valokuvia ammattilaistason laadulla. 

Myös musiikkistudioiden asennustyöt etenevät koko ajan - seurailkaa tiedottelua!

Kaikki Oodin varattavat tilat ja laitteet löydät Varaamosta:  https://varaamo.hel.fi/