Kuva: Espoon kaupunginkirjasto

Laatikkopyörä Sellon kirjastoon kaupunkilaisten lainattavaksi  

Sellon kirjasto tarjoaa 26.6.2023 alkaen kaupunkilaisille mahdollisuuden lainata laatikkopyörää käyttöönsä.

Saamme paljon asiakaspalautetta ja toiveita kirjastoon hankittavista tavaroista. Hankimme myös tämän laatikkopyörän kirjastoon asiakaspalautteen perusteella. Yleensäkin haluamme kuulla asiakkaiden toiveita ja että mahdollisimman moni teistä osallistuisi eri tavoin kirjastopalvelujen kehittämiseen.

Espoon kaupungilla on kestävä kehitys yhtenä arvona. Tämä hankinta lisää ympäristötietoisuutta sekä kirjaston sisällä että asukkaiden suuntaan. On kestävän kehityksen mukaista ja muutenkin järkevää, että suurimmat ja harvemmin tarvittavat tavarat ovat yhteiskäytössä. 

Pyörän lainaamisesta 

Pyörä varataan Varaamosta maksimissaan päiväksi kerrallaan. Sen saa lainaan Sellon kirjastosta aukioloaikojen puitteissa kuvallista henkilötodistusta vastaan. Varaamosta löydät tekniset tiedot pyörästä ja sen lainauskäytännöistä.

Sellon kirjaston laatikkopyörä (käytössä myös nimet kuormapyörä tai tavarapyörä) on tarkoitettu tavaroiden tai lasten kuljettamiseen. Pyörän mukana lainataan aina lukko ja lisävaijeri. Lisäksi on saatavilla lisävarusteita: irrotettava istuinlaatikko, kaksi erilaista sadesuojaa ja pumppu. Pyörässä on kiinteä vyö kuljetettaville lapsille.

Jos laina-aikana ilmenee jokin ongelma, ole yhteydessä kirjastoon soittamalla numeroon 09 8165 7603. 

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan ja käyttämään laatikkopyörää monenlaisiin arjen tarpeisiin! 
 
Varaamo.espoo.fi

Lainaa kuormapyörä Vallilan kirjastosta