Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

 

Laitteet

2 kpl
Ei lisätietoa
Kuormapyörän voi lainata käyttöönsä yhdeksi aukiolopäiväksi, pyörän voi hakea kirjaston avauduttua ja palautettava ennen sulkemista. Pyörä varataan Vallilan kirjastosta etukäteen. Pyörällä voi kuljettaa tavaraa jopa sadan kilon (100kg) verran. Pyörään saa laitettua penkin mihin pääsee lapsi istumaan. Istuimessa myös turvavyö. Lisävarusteina kuomu ja pumppu. Pyörää lainattaessa mukana pitää olla henkilöllisyystodistus ja pyörästä tehdään lainasopimus.

Voit lainata käyttöösi kannettavan tietokoneen, jota voit käyttää missä tahansa kirjaston sisällä. Varausaika maksimissaan 4 tuntia. Tarvitset kirjastokortin.

Hinnat: A4 0,30€, A3 0,40€ Laminointi kirjaston tiloissa, laitetta ei lainata kotiin.

Vallilan kirjasto tarjoaa  nokkakärryä asiakkaiden lainakäyttöön viikon laina-ajalla. Kärryt ovat tukevaa mallia ilmatäytteisillä pyörillä. Lainaus ja palautus vain Vallilan kirjastosta.

 Skannaava monitoimilaite 

Yksitoista asiakastietokonetta, joita voi varata etukäteen, käyttöaika 30 min - 4 h.
Kuusi pöytäkonetta, 30 minuutin varauksella.
Viisi kannettavaa konetta, 4 tunnin varauksella.

Lue lisää

Palvelu tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden noutaa omat tulosteet itsepalveluna ja tulostaa omilta laitteilta sekä ASKO-työasemilta. Voit ladata kortillesi saldoa tulostamista varten.

Palvelu tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden noutaa omat tulosteet itsepalveluna ja tulostaa omilta laitteilta sekä ASKO-työasemilta. Voit ladata kortillesi saldoa tulostamista varten.
 

Palvelut

Ei lisätietoa
Mahdollisuus lainata ja palauttaa aineisto itse automaatilla.
Automaatista saa kahvia, teetä ja kaakaota. 1€/kuppi Maksu myös pankkikortilla.

Onko sinulla tarpeettomia kirjoja? Hyllyyn voi tuoda ja siitä voi ottaa vapaasti kirjoja, lehtiä, elokuvia ja cd-levyjä.

Ei lisätietoa

Vallilan kirjasto toivottaa tarharyhmät- ja koululuokat tervetulleiksi vierailulle! Korona-tilanteesta johtuen pyrimme ottamaan kirjastolle vain yhden vierasryhmän kerrallaan. Voit varata oman vierailuaikasi helposti Varaamo-palvelun kautta. 

Palveluun on helppo kirjautua esimerkiksi omilla kaupungin työntekijätunnuksilla ja sieltä on yksinkertaista varata puolentunnin tai tunnin käyntiaika. Käyntiin kuuluu kirjaston peruspalveluiden käyttö eli palauttaminen, lainaaminen ja tiloissa hengailu.

Kirjavinkkaukset, satutunnit, kirjastoesittelyt ja muut erityispalvelut tulee sopia erikseen ottamalla kirjastoon yhteyttä.

Klikkaa itsesi varaussivulle tästä.

Kysy muista lastenryhmäpalveluista tästä.

Lue lisää
Stadinetti - ei tarvita kirjautumista
 

Tilat

Kirjaston Viljo Kajava-sali tarjoaa monipuolista tilaa työskentelyyn ja tapahtumiin. 45 m2 kokoinen tila toimii taidegalleriana sekä vapaana työskentely ja oleilutilana. Tilaa on mahdollista käyttää myös tapahtumiin ja kokouksiin. Kajava-salissa on mm.: langaton verkko, dataprojektori, videotykki, äänentoisto ja valkokangas. Näiden lisäksi saliin voidaan järjestää istumapaikkoja 20-25 hengen tarpeisiin Tiedustelut tapahtumien ja kokousten järjestämisestä kirjastonjohtaja Harri Sahavirralle: harri.sahavirta@hel.fi

Kirjaston Viljo Kajava-salissa toimiva Galleria Kajava esittelee kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyjä laajalla skaalalla. Tila on gallerian lisäksi avoinna työskentelyä, lukemista ja rauhoittumista varten. Lisäksi siellä on mahdollista järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia. Galleriassa on kaksi pitkää ripustusseinää (8,5 m ja 5 m) omalla kiskoripustusjärjestelmällä. Lisäksi käytössä on kaksi liikuteltavaa vitriiniä. Näyttelyhaku galleriaan on jatkuvasti auki kenelle tahansa kiinnostuneelle. Lisätietoja antaa galleriavastaava Antti Elomaa, antti.elomaa@hel.fi

Max 4 henkeä, varattava etukäteen, max. 4 tuntia kerrallaan Varaukset osoitteesta varaamo.hel.fi

Lue lisää

Avointen työtilojen lisäksi Vallila tarjoaa kolme varattavaa työpöytäpaikkaa koko päivän kestävää työskentelyä varten. Paikkaan kuuluu työpöytä akustoiduilla seinillä, hyvä työtuoli, sähköpistoke, verkkoyhteys sekä lukittava laatikko. Varaukset osoitteesta varaamo.hel.fi.

Lue lisää

Löydä kirjastosi

Vallilan kirjasto kesällä 2009

Avoinna

-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla