Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Kirjailija Guzel Yahina etävierailulla Sellon kirjastossa

Guzel Yahina — on venäläinen tataarikirjailija. Jahina on kirjoittanut Siperiaan karkotetusta tataarinaisesta menestyskirjan Suleika avaa silmänsä, jonka pohjalta on tehty televisiosarja, ja muut kirjat.

Hänen teokset herättävät kiinnostusta, koska ne on omistettu Venäjän ihmisten kohtalolle eri historiallisina ajanjaksoina. Kuten monet kriitikot huomauttavat, Yakhina onnistuu kirjoissaan luomaan herkän tasapainon tuomitsevien ja ylistävien aikakausien välille, osoittaen, että elämä on monimutkaisempaa kuin yksinkertainen mustavalkoinen kuva, ja juuri tämä houkuttelee hänen lukijoitaan.

Kutsumme kaikki kirjailijan verkkotapaamiseen, jonka toimittaja Maxim Vitol pitää 10.12.2021 klo 19.00 Sellon kirjastossa, Axeli-salissa. Voi tulla kirjastoon tai katsoa striimaus kotona. Valmistelkaa kirjailijalle kysymyksiä.

Striimauslinkki 

Huom! Tapahtumakieli on venäjä.

Koronapassi kirjaston tapahtumissa

Tarkistamme koronapassin ja henkilöllisyyden kaikilta yli 16-vuotiailta osallistujilta kirjaston tapahtumissa voimassaolevien rajoitusten mukaisesti. Tarkistuksen yhteydessä ei kerätä henkilötietoja.

Koronapassi tarkastetaan tapahtumatilan sisäänkäynnillä. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ja otat passin valmiiksi esille, jotta palvelu sujuu joustavasti.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä aina kirjaston tapahtumiin osallistuttaessa. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta. Tulethan tapahtumiimme vain terveenä.

***

Tapahtuma on osa Kulttuurimaraton ohjelmaa. 
Suomen venäläisen kirjaston tuottama kokonaisuus tarjoilee maksutonta ohjelmaa 7.-18.12.2021. Kaikki tapahtumat nähtävillä Suomen venäjänkielisen kirjaston verkkosivuilla.

Kulttuurimaraton tapahtumaohjelma

Venäjänkielinen kirjasto

10.12.2021 klo 19.00 - 20.00

Viimeksi päivitetty 3.12.2021

Yhteystiedot

Käyntiosoite:

Leppävaarankatu 9
Espoo
(Sellon kirjasto)

Postiosoite:
Venäjänkielinen kirjasto
PL 3611
02070 Espoon kaupunki

043 825 7993

 sellonkirjasto@espoo.fi