Kirjoita tarinasi kirjaan ja voita!

Espoon kaupunginkirjaston Oma Tarina -kampanja kerää lasten ja nuorten tarinoita ja tekstejä. Tarinan voi palauttaa suoraan Espoon kirjastoihin tai verkkolomakkeen kautta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Kampanja on auki vuoden 2023 loppuun. Osa tarinoista julkaistaan kirjassa vuonna 2024 ja kirjaa painetaan lainattavaksi Helmet-kokoelmaan. 

Tarinan muoto, tyyli sekä aihe ovat täysin vapaita ja kaikki alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita osallistumaan. Teos voi olla tarina, runo, satu, sanoituksia, ihan mitä vain!

Kirjastoissa tarinoita kerätään pienempien kanssa saduttamalla ja tarinapajojen kautta. Kouluikäiset voivat osallistua itsenäisesti tai yhdessä luokkansa kanssa. Tarina voi olla käsin kirjoitettu tai sen voi palauttaa sähköisenä. Mukaan saa liittää myös tekemäänsä kuvitusta. 

Tervetuloa tekemään tarina, rakentamaan maailma, luomaan legenda! 

Voit kirjoittaa tarinan käsin valitsemallesi paperille tai kirjaston lomakkeelle (linkki lataa tiedoston). Voit myös palauttaa sen nettilomakkeella sähköisesti osoitteessa https://link.webropol.com/s/omatarina23.

Muistathan liittää mukaan yhteystietosi arvontaa ja mahdollista julkaisulupaa varten. Emme käytä tietoja muuhun. Jos haluat kirjoittaa nimimerkillä, laitathan silti mukaan yhteystiedot. Julkaisu vaatii aina luvan. Lupalomakkeen voi halutessaan palauttaa jo tarinan mukana, lataa se silloin tästä. 

Lisätietoa ira.cottier@espoo.fi