Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Etätapahtuma: Espanjankielisten lastenkirjojen luovutus Argentiinasta, Chilestä ja Uruguaysta

Ninho Kulttuurikeskuksen puheenjohtaja luovuttaa yhdessä Argentiinan, Chilen ja Uruguayn suurlähettiläiden kanssa espanjankielisen lasten- ja nuortenkirjallisuuskokoelman Vantaan kaupunginjohtajalle. Kirjat tulevat osaksi Vantaan kaupunginkirjaston lastenkokoelmaa. Tänä vuonna valikoimasta löytyy kyseisten maiden nykyisten lasten- ja nuortenkirjailijoiden, -kuvittajien ja -toimittajien teoksia.

Tapahtuma striimataan Vantaan kaupunginkirjaston Youtube-kanavalle (klikkaa tästä päästäksesi striimiin). Tilaisuus on englanninkielinen.

Yksi Kulttuurikeskus Ninhon tavoitteista on rikastuttaa espanjan- ja portugalinkielisen lasten- ja nuortenkirjallisuuden määrää ja moninaisuutta pääkaupunkiseudun kirjastoissa. Kirjojen luovuttaminen auttaa meitä edistämään lasten lukemista. Yhdessä Lukupesä-projektimme kanssa se tukee jatkuvia pyrkimyksiä edistää perheiden lukuryhmiä kirjastoissa.

Tämä ohjelma on toiminut vuodesta 2016 lähtien iberoamerikan Suomen suurlähetystöjen, sekä muiden iberoamerikkalaisten lastenkirjallisuutta tukevien laitosten ansiosta. Kiitos kuuluu myös niille kirjailijoille ja kuvittajille, jotka ovat Kolibrí-festivaalin vieraina. Ohjelma on toimittanut jo rusaasti lastenkirjoja niin espanjan kuin portugalinkin kielellä. Kirjat ovat vapaasti lainattavissa ja luettavissa Helmet- kirjastojärjestelmän kautta.

Vantaan kaupunginkirjasto Youtube-kanava (Tikkurilan kirjasto)

20.9.2021 klo 16.00 - 16.45

Viimeksi päivitetty 16.9.2021