Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Sirpa Kyyrönen

Etätapahtuma - kirjailijavieraana Sirpa Kyyrönen

Runoilija Sirpa Kyyrönen Helsingin kaupunginkirjaston vieraana.
Kyyrönen lukee ja kertoo uudesta Nimesi on Marjatta -kokoelmastaan (Otava, 2020). Häntä haastattelee informaatikko Niina Holm

Tapahtuma toteutetaan keskustakirjasto Oodissa ja on katsottavissa livenä helsinkikanava.fi -sivulla tiistaina 14.4. klo 13-13.40. Tallenteen voi myöhemmin katsoa samalta sivulta: https://www.helsinkikanava.fi

Kyyrösen esikoisrunoteos Naispatsaita (2010) oli ehdolla Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon saajaksi ja Kyyröselle myönnettiin Katri Vala -palkinto 2011. Kolmas runokokoelma Ilmajuuret sai Yleisradion Tanssiva karhu -palkinnon vuonna 2017, teos oli myös Einari Vuorela -runopalkintoehdokas. Palkitun runoilijan neljäs kokoelma kirjoittaa uusiksi halun ja lisääntymisen mytologiaa. Kyyrönen on Osuuskunta Poesian hallituksen puheenjohtaja. 

Nimesi on Marjatta Helmet-kirjastoissa: https://haku.helmet.fi/iii/encore/record/C__Rb2412138

Kuva: Jonne Räsänen / Otava 2019

***

Kirjastojen ollessa suljettuina, myös Helsingin kaupunginkirjasto tuottaa kirjallisuuteen liittyviä, hyödyllisiä ja hauskoja sisältöjä helsinkikanavalle.

https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/info 

Helsinki-kanava tarjoaa verkkolähetyksiä ja julkaisee tallenteita muun muassa Helsingin kaupunginvaltuuston kokouksista, Helsingin kaupunginorkesterin konserteista ja Pormestarin asukasilloista. Kanavalla julkaistaan myös kaupunkilaisten omia "Kaupunkilaisten videot"-videoita.

Helsinki-kanava (Keskustakirjasto Oodi)

14.4.2020 klo 13.00 - 13.40

Helsingin kaupunginkirjasto

Viimeksi päivitetty 6.4.2020