Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Lukupilvessä: Seniori e-lukijana

Lukupilvessä-tapahtumasarja on tarkoitettu kaikille e-lukemisesta kiinnostuneille. Kutsumme vieraita lukupilven reunalle keskustelemaan erilaisista digitaaliseen lukemiseen liittyvistä ilmiöistä. Tapahtumia voi tulla seuraamaan Sellon kirjastoon tai katsoa suoratoistona kotisohvalta Espoon kaupunginkirjaston YouTube-kanavalla, jonne tapahtumista jää myös tallenne.

13.4.2023 klo 18–19 lukupilvelle istahtaa Eeva Lahtinen, jonka kanssa keskustelemme aiheesta seniori e-lukijana. Eeva kertoo omista e-lukukokemuksistaan.

Espoossa asuvan eläkeläisen, Eeva Lahtisen, elämää piristävät vapaaehtoistyö ja lukuharrastus. Hän lukee mielellään lähihistoriaan sijoittuvia hyvän mielen lukuromaaneja ja dekkareita useammalla kielellä. E-kirjoja Eeva alkoi lukea jo vuosia sitten tablet-tietokoneen hankkimisen myötä. Hänestä on kätevää, kun kirjahylly kulkee mukana matkoillakin. Eeva on kuunnellut myös äänikirjoja, vaikka tunnustaakin lukevansa mieluummin tekstiä. Luettavaa hän etsii mm. kirjaston tarjoamista suomenkielisistä ja muunkielisistä e-kirja- ja e-äänikirjakokoelmista.

Lukupilvessä-tapahtumasarjan aikataulu, keskusteluteemat ja vieraat:

Lukupilvessä-tapahtumasarjan tavoitteena on tarjota inspiraatiota digitaaliseen lukemiseen, jakaa e-lukemisen iloa ja tehdä tunnetuksi Helmet-kirjaston e-kirja- ja e-äänikirjakokoelmia.

Sellon lava ja YouTube-suoratoisto (Entressen kirjasto, Ison Omenan kirjasto, Sellon kirjasto, Tapiolan kirjasto, Lippulaivan kirjasto)

13.4.2023 klo 18.00 - 19.00

Viimeksi päivitetty 16.3.2023