Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

[Täynnä] Seikkailusarjisleiri (Etänä!)

Talviloman sarjakuvaseikkailuleiri etänä

Talviloman puuhat haussa? Tällä leirillä saat monipuolisesti hauskoja ja uusia ideoita kotitaiteiluun! Talviloman sarjakuvaseikkailuleiri on maksuton etäleiri, jolla tehdään tehdään sarjakuvia ja muita taidetehtäviä. Leirillä päästään viettämään lomaa yhdessä, vaikka ollaan eri paikoissa!

Leirin järjestävät Seikkailutaidekoulu ja Sarjakuvakeskus. Leiri järjestetään talvilomaviikolla ma-to 21.-24.2. Leiripäivien kesto 9.30-14 sis. tauot. Opettajina toimivat Seikkailutaidekoulun opettajat ja leirikonkarit Satu Sipilä ja Verna Kuntsi.

Miten etäleiri toimii?

Leiri pidetään zoom-videopuhelun välityksellä. Opetuksessa vuorottelevat lyhyet opetustuokiot ja oma työskentely tehtävän parissa. Linja opettajien suuntaan on auki työskentelyn ajan ja lähes koko päivän, lounas- ja välipalataukoa lukuunottamatta.

Leirille osallistumiseen tarvitaan laite jolla saa yhteyden zoomiin, kuten tietokone, tabletti tai puhelin jossa on internetyhteys. Lisäksi leirillä tehtäviin sarjakuvaseikkailutehtäviin tarvitaan muutamia kotoa löytyviä, helposti saatavia ja edullisia tarvikkeita. Lista tarvikkeista toimitetaan ilmoittautuneille.

Leirin tiedot

Aikataulu: ma-to 21.2.-24.2.2022 klo 9.30-14

Paikka: Leiri pidetään etänä!

Kurssimaksu: 0€ (leiri on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukema)

Ikäsuositus: 7-12

Opettajat: Verna Kuntsi ja Satu Sipilä / Seikkailutaidekoulu

Ilmoittautumislomake, ilmaisiin kursseihin ilmoittautuminen tapahtuu erillisellä lomakkeella.

Leirin aikana ei tarjota lounasta tai välipaloja, vaan osallistujat tuovat omat eväät.

Seikkailusarjistoiminta tuotetaan yhteistyössä Seikkailutaidekoulun kanssa. Leiriä tukee Entressen kirjasto ja Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset osoitteeseen opetus@sarjakuvakeskus.fi viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua.

Minimimäärä osallistujia Sarjakuvakeskuksen leireille on 10. Jos osallistujia on vähemmän, kurssi voidaan joutua perumaan. Ilmoitamme kurssin peruuntumisesta viimeistään viikko ennen kurssin alkua.

Mikäli leiri on jo täynnä/loppuunmyyty, voit ilmoittautua varasijalle sähköpostitse: opetus@sarjakuvakeskus.fi

Kuvitus: Anna Neva

Etänä (Entressen kirjasto)

23.2.2022 klo 9.30 - 14.00

Seikkailutaidekoulu

Viimeksi päivitetty 3.2.2022