Juurijuhla kirjastoissa

Kansanmusiikkifestivaali Juurijuhla tuo ohjelmaa myös Espoon kirjastoihin. Kirjastoissa nähdään ja kuullaan Hoivapelimanneja Maria Kalaniemi ja Elina Leskelä, vanhustenhoidon asiantuntija Sirkka-Liisa Kivelää sekä pääkaupunkisedun kansanmusiikkiyhtyeitä ja kansantanssiryhmiä.

HoivaPelimannit Maria Kalaniemi ja Elina Leskelä kertovat kokemuksistaan ja kohtaamisista muistisairaiden ikäihmisten kanssa sekä tarjoavat sykähdyttävän kesäkimpun suosikkisävelmiä muistojemme bulevardeilta – kauniit ja herkät valssit, tuliset tangot sekä repäisevät polkat Metsäkukista Satumaan kautta Säkkijärven polkkaan kuullaan paljasjalkaisten espoolaisten harmonikkataitureiden soittamana. Aloitustilaisuudessa 3.4. Oskari Mänttäri haastattelee soiton lomassa emeritaprofessori Sirkka-Liisa Kivelää ja Hoivapelimanneja vanhustenhoidosta sekä musiikin merkityksestä.

3.4. klo 18 HoivaPelimannit & prof. emer. Sirkka-Liisa Kivelä
Sellon kirjasto

13.4. klo 12 HoivaPelimannit
Lippulaivan kirjasto, Salonki

14.4. klo 12 HoivaPelimannit
Entressen kirjasto, Estradi

Espoon Kansanmusiikkikillan Pilpatussoitot soivat 15.4. klo 12 alkaen. Tilaisuuksissa on esiintymässä pääkaupunkisedun kansanmusiikkiyhtyeitä ja kansantanssiryhmiä.

SELLO
Klo 12 Soukan Kansantanssijat, Tanhu-Ruha
Klo 12.30 Kuokkavieraat
Klo 13 Espoon Kansantanssijat
Klo 13.30 Matti Reittamo
Klo 14 Kesäpelimannit

ISO OMENA
Klo 12 Vantaan Pelimannit
Klo 12.30 Töölön Viuluklubi
Klo 13 Hannu Seppänen
Klo 13.30 Spelarit
Klo 14 Leikarit