Kirjastossako lautapelejä? Kyllä vain!

Haluaisitko kokeilla uusia lautapelejä, mutta et viitsi hankkia lisää hyllyntäytettä? Onko sinulla pelikaverit, mutta ei paikkaa missä pelata? Tai haetko vain peliseuraa ja haluaisit tutustua uusiin peleihin?
 

Helmet-kirjastot (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen) ovat jo jonkin aikaa kasvattaneet isolla kädellä pelikokoelmiaan. 

Nykyisin kokoelma on niin laaja, että sen luulisi tyydyttävän vaativammankin maun. Voit hakea tietokannasta kiinnostavia pelejä ja tilata ne omaan lähikirjastoosi. Varaaminen ei  maksa mitään. Tästä linkistä voit selata kirjastojen pelikokoelmaa ja tehdä halutessasi varauksia.

Monesta kirjastosta löytyy hyvin pöytätilaa ja rauhallisia oman työskentelyn ja tekemisen alueita. Jos tarvitset pelipaikkaa kaveriporukallesi, se saattaa löytyä lähikirjastostasi. Kannattaa kysellä käydessään.

Useissa kirjastoissa järjestetään erityisesti talvikaudella lautapelikerhoja ja -tapahtumia. Esimerkiksi Sellon kirjastossa toimii lautapelikerho torstaisin ympäri vuoden. Myös pelitapahtumat löytyvät Helmet.fi:n tapahtumakalenterista.

Pelikokoelmaa kehitetään jatkuvasti, ja otamme mielellämme asiakkaiden toiveita vastaan. Voit toivoa haluamaasi peliä tällä lomakkeella. Toiveet täytetään mahdollisuuksien rajoissa.

Jutun kokosivat:
Renni Honkanen/Marjut Saloniemi