Hoppa till innehåll
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Kontaktuppgifter

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Hundar tillåtna
Hundar förbjudna
Gå till bibliotekets sajt

De nyaste evenemangen

Kukkuu, Det blåser, Räven hör, musikalisk saga

Det blåser! Räven hör! - en lekfull musikalisk saga

Välkommen till Hasselbackens bibliotek måndag 23.10. från kl. 10 att förundras över höstskogens mystiska ljud tillsammans med räven. Vad är det som knarrar, prasslar och susar i skogen? Räven bjuder in bebisar och småbarn att leka, sjunga, röra sig och spela musik tillsammans. Alla deltar i sin egen stil och alla känslor är tillåtna. Sagostunder och lässtunder kan startas redan i spädbarnsåldern, eftersom de stödjer barnets språkutveckling. Det viktigaste är att ha en gemensam biblioteksresa och en musikalisk sagostund.

Föreställningen är lämplig för 0-3 åringar på alla språk i sällskap av en egen vuxen. Fritt inträde, ingen förhandsanmälan. 


Lek, sjung, spela musik och dansa tillsammans med Kukkuu!-räven och hans vänner. Videon är lämplig för människor på alla språk och kan hittas på Vanda stadsbiblioteks YouTube-kanal. Föreställningen turnerade på biblioteken 2022 under Konstfestivalen Kukkuu!

Sök och hitta fyra rävar 

Alla bibliotek och bokbussar i Vanda har fyra pappersrävar gömda i barnområdet. Kom tillsammans med ditt barn för att leta efter de gömda rävarna. Även om ni inte hittar alla rävar, be bibliotekspersonalen om en liten present. Antalet presenter är begränsat. 

Bild: Vanda stadsbibliotek

Hasselbackens bibliotek

23-10-2023 kl 10:00 - 10:30

Senast uppdaterad 18-09-2023