e-kirja nainen, e-kirja nainen, e-kirja nainen

Löydä kirjaston e-aineistot


Kirjat ja äänikirjat

Helmet-kirjaston asiakkaana sinulla on pääsy kolmeen e-kirjoja tarjoavaan palveluun. Ellibs- ja OverDrive-kirjastojen kokoelmissa on kaunokirjallisuutta, tietokirjoja ja äänikirjoja sekä aikuisille että lapsille suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lisäksi käytössäsi on Naxos Spoken Word Library, joka sisältää englanninkielisiä äänkirjoja ja kuunnelmia.

Jos et ole aikaisemmin lukenut e-kirjoja, kannattaa kokeilla selaimessa lukemista.

Ohjeet e-kirjapalveluiden käyttöön

Lehdet

RBdigital-palvelussa valittavanasi on kymmeniä englanninkielisiä aikakauslehtiä, muun muassa The Economist, National Geographic ja Newsweek. Lehdet voit lukea omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi.

PressReader tarjoaa yli 7 000 sanoma- ja aikakauslehteä noin 120 maasta ja yli 60 kielellä. Kattava valikoima sisältää ulkomaisia näköislehtiä Le Mondesta The Washington Postiin. Voit käyttää palvelua kirjastossa tai omalla laitteellasi.

ePress tarjoaa yli 200 kotimaista paikallis- ja maakuntalehteä näköislehtinä luettaviksi heti niiden ilmestyttyä painosta. Lehdet ovat luettavissa vain kirjastojen tietokoneilta.

Kirjaudu e-lehtipalveluihin

Musiikki

Naxos-musiikkipalveluja on neljä. Naxos Music Library tarjoaa klassisen musiikin lisäksi jonkin verran kansanmusiikkia sekä vanhempaa bluesia ja jazzmusiikkia. Valikoima kasvaa jatkuvasti. Suurempi valikoima jazzia löytyy Naxos Music Library Jazz -palvelusta.

Naxos Video Librarysta löytyy klassisen, jazzin ja maailmanmusiikin lisäksi oopperoita, balettia, konsertteja, teatteriesityksiä, dokumentteja ja opetusmateriaalia. Dokumenttivideoiden aiheina ovat myös kuvataide, historia, maantiede ja nähtävyydet. Naxos World Music Libraryssä pääset tutustumaan maailmanmusiikkiin.

Ohjeet Naxos-palveluihin

Elokuvat

OverDrive-kokoelma sisältää joitakin kymmeniä englanninkielisiä elokuvia, dokumentteja ja matkavideoita. Lainaaminen tapahtuu kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla samalla tavalla kuin OverDrive-kirjojenkin. Videoiden laina-aika on 3, 5 tai 7 päivää – voit valita laina-ajan itse.

Kirjaudu OverDrive-palveluun