e-kirja nainen, e-kirja nainen, e-kirja nainen

Löydä kirjaston e-aineistot!

Kirjat

Helmet-kirjaston asiakkaana sinulla on pääsy kahteen e-kirjoja tarjoavaan palveluun. Ellibs- ja OverDrive-kirjastojen kokoelmissa on kaunokirjallisuutta, tietokirjoja ja äänikirjoja aikuisille ja lapsille suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lisäksi käytössäsi on Naxos Spoken Word Library, joka sisältää englanninkielisiä äänkirjoja ja kuunnelmia.

Jos et ole aikaisemmin lukenut e-kirjoja, kannattaa kokeilla selaimessa lukemista.

Ohjesivu e-kirjapalveluiden käyttöön


Lehdet

Zinio-palvelussa valittavanasi on pääasiassa englanninkielisiä lehtiä, sekä tietolehtiä kuten The Economist, National Geographic ja Newsweek että viihteellisempiä kuten Elle ja Cosmopolitan. Zinion aikakauslehdet voit lukea omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi.

PressReader tarjoaa yli 6 000 sanoma- ja aikakauslehteä noin 100 maasta yli 60 kielellä. Kattava valikoima sisältää ulkomaisia näköislehtiä Le Mondesta The Washington Postiin.

ePress tarjoaa yli 200 kotimaista paikallis- ja maakuntalehteä näköislehtinä luettaviksi heti niiden ilmestyttyä painosta. Huom! Nämä lehdet ovat selattavissa vain kirjastojen asiakastietokoneilta.

Kirjaudu e-lehtipalveluihin


Elokuvat

Overdrive-kokoelma sisältää joitakin kymmeniä englanninkielisiä elokuvia, dokumentteja ja matkavideoita. Lainaaminen tapahtuu kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla samalla tavalla kuin Overdrive-kirjojenkin. Videoiden laina-aika on 3, 5 tai 7 päivää – voit valita laina-ajan itse.

Kirjaudu Overdrive-palveluun

Musiikki

Naxos Music Library -palveluja on neljä. Naxos Music Library tarjoaa klassisen musiikin lisäksi jonkin verran kansanmusiikkia sekä vanhempaa blues- ja jazz-musiikkia. Valikoima kasvaa jatkuvasti. Jazzia voit kuunnella Naxos Music Library Jazzin kautta.

Naxos Video Librarysta löytyy klassisen, jazzin ja maailmanmusiikin lisäksi oopperoita, balettia, konsertteja, teatteriesityksiä, dokumentteja ja opetusmateriaalia. Dokumenttivideoiden aiheina ovat myös kuvataide, historia, maantiede ja nähtävyydet. Naxos World Music Libraryssä pääset tutustumaan maailmanmusiikkiin.

Kirjaudu Naxosin palveluihin