Naxos

Kirjaudu Naxos-musiikkipalveluihin

Helmet-kirjastot tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden kuunnella klassista musiikkia Naxos Music Library -palvelun kautta. Klassisen lisäksi tarjolla on jonkin verran kansanmusiikkia sekä vanhempaa bluesia ja jazzmusiikkia. Valikoima kasvaa jatkuvasti.

Naxos Music Library Jazz tarjoaa tuhansien levyjen kokoelman eri aikakausien jazzia. Voit hakea levyjä muun muassa julkaisijan, säveltäjän tai esittäjän mukaan. Myös mobiilisovelluksena.

Naxos Video Librarysta löydät videoita konserteista, oopperoista, baleteista ja teatteriesityksistä sekä dokumentteja ja opetusmateriaalia. Musiikki on pääosin klassista, mutta mukana on myös jazzia ja maailmanmusiikkia. Dokumenttivideoiden aiheina ovat musiikin lisäksi kuvataide, historia, maantiede ja nähtävyydet.

Naxos Music Library World tarjoaa kattavan valikoiman maailmanmusiikkia ja etnoa. Kokoelman levyt tulevat eri puolilta maailmaa.

Kirjaudu

Naxos Music Library
Naxos Music Library Jazz
Naxos Video Library

Naxos Music Library World

Ohjeita Naxos Music Libraryn käyttöön

Kuunteluun kirjautumiseen tarvitaan Helmet-kirjastokortti.

Syötä kirjastokortin numero kenttään ilman tyhjiä välejä ja klikkaa login-painiketta. Seuraa palvelun omia, englanninkielisiä ohjeita.

Palveluiden yhtäaikaista käyttäjämäärää on rajoitettu. Samaan aikaan kirjautuneina palveluun voi olla Music Libraryssa 25, Jazz Libraryssa 10, Video Libraryssa 10 ja World Music Libraryssa 10 käyttäjää. Jos maksimimäärä on täynnä, palveluun ei pääse sisälle.

Voit kuunnella enintään kaksi tuntia kerrallaan. Kun lopetat, muista kirjautua palvelusta ulos, jotta seuraava pääsee kirjautumaan palveluun.

Tarkemmat järjestelmävaatimukset näkyvät kirjautumissivulla, mistä löytyvät myös Naxosille tarkoitetun palautteen osoitteet. Ellet saa haluamaasi raitaa kuulumaan, huomaa, että tietokoneen asetuksissa tulee hyväksyä ponnahdusikkunat Naxosin sivuilla, tai käyttäjän tulee painaa ctrl-näppäintä raitaa valittaessa.

Helmet-kirjastot eivät voi vaikuttaa NML:n tekniseen käyttöliittymään tai musiikin tarjontaan. Jos haluat antaa muuta palautetta tästä palvelusta, käytä Helmet-palautelomaketta.