HelMet-taskukirjasto

HelMet-taskukirjasto

HelMet-taskukirjasto on HelMet-kirjaston mobiilisovellus älypuhelimille. Palvelu on julkaistu lokakuussa 2012 ja sillä on noin 8 000 käyttäjää. Liity joukkoon!

taskukirjasto-ui.jpg

Lainaa kaverilta

Taskukirjastossa voit tarkistaa ja uusia lainasi, löytää uutuuksia ja suosituksia, etsiä teoksia kirjaston kokoelmasta, varata teoksia tai linkittää omat lukukokemuksesi Facebookiin.

Taskukirjastosta on helppo seurata, milloin varauksesi ovat noudettavissa tai lainasi myöhässä. Lainaa kaverilta -toiminnon avulla voit lainata suoraan kaveriltasi kirjaston kirjoja, levyjä ja elokuvia missä ja milloin vain. Tarvitset kirjastokortin ja tunnusluvun käyttääksesi palvelua.

Perttu Taskukirjastosta kertoo palvelun uusista ominaisuuksista ja päivityksistä. Katso myös neuvot sadepäivien varalle tai kysy lisää!

Kirjastokortti kännykässä

Taskukirjastoa voi käyttää myös kirjastokorttina kirjastossa käydessäsi.

Avaa kirjastokortin viivakoodi ”Omat tiedot” -valikosta ja käy lainaamassa teokset kirjaston asiakaspalvelupisteellä. Uusi toiminto on kokeilussa eikä vielä toimi automaateilla.

Lataa sovellus puhelimeesi

Sovellus on ilmainen ja saatavilla Android- ja iPhone-puhelimille. Viimeisin päivitys on julkaistu elokuussa 2013.

Kaikki Taskukirjastoon liittyvät kommentit, kysymykset ja uudet ideat ovat tervetulleita. Lähetä palautetta  taskupalaute@helmet-kirjasto.fi. Kiitämme tähän mennessä lähetetyistä kehuista ja kehitysideoista!

Android app on Google Play Lataa Apple AppStoresta

Viimeksi päivitetty 14.11.2014