Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Digituen kautta voit saada neuvoja ja apua tietokoneen, matkapuhelimen, tabletin tai muun mobiililaitteen sekä sähköisten palvelujen käyttöön.

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Valitse verkkolistasta "Espoo_asiakas" ja hyväksy. Ei tarvita kirjautumistunnuksia.

Palvelut

Nuortenosastolla voit pelata useita lautapelejä. Tilassa on mm. 2 shakkipöytää, Afrikan tähti ja Kimble. Lisäksi kirjastossa on oma valikoima lainattavia lautapelejä.

Palvelut

Musiikkiosastolta löytyvää digipianoa voi soittaa kuulokkeiden kanssa.

Palvelut

Palvelut

Kesälomakuukausina nuortenosastolta on lainattavissa jalkapalloja, koripalloja, footbageja, frisbee yms. kirjaston pihalla käytettäväksi.

Palvelut

Valkokangas löytyy estradeilta ja Sinisestä huoneesta.

Palvelut

Palvelut

Tilat

Entressen kirjastosta löytyy kaksi estradia. Ensimmäinen estradi on aivan sisäänkäynnin tuntumassa, ja toinen, pajan estradi löytyy pajan ja sinisen huoneen välistä. Estradeilla voi pitää monipuolisesti erilaisia tapahtumia, kuten musiikkiesityksiä tai vaikkapa teatteria. Estradilla on myös vieraillut kirjava joukko suomalaisia kirjailijoita ja muusikoita.

Tilat

Sininen huone on monikäyttöinen tila, jonka voi varata esimerkiksi kokouksia varten. Tilaan mahtuu n. 50 henkilöä, ja käytettävissä on videotykki, johon voi kytkeä oman läppärin tai kirjaston lainaläppärin. Varauksen voit tehdä Varaamon kautta osoitteessa: https://varaamo.espoo.fi/resources/avtv56gilagq.

Tilat

Jukeboksissa, kirjaston monitoimitilassa, on musiikkistudio, jossa voi äänittää musiikkia tietokoneelle. Jukeboksissa on myös lava ja soittimia, joita voi soittaa (kitara, basso, syntikka ja rummut). Lisäksi Jukeboksissa on jukeboksi :) .

Tilat

Ilmaiseen näyttelytilaamme voit tuoda taideteoksiasi näytille 3 viikoksi. Vapaita aikoja voi tiedustella sähköpostilla osoitteesta tommi.koivula@espoo.fi .

Tilat

Entressen kirjaston Pajassa voi harrastaa 3D tulostusta, vinyylileikkaamista tai vaikka kirjontaa. Paja on avoinna aina kirjaston ollessa auki. Paja toimii omatoimiperiaatteella. Eli osaava käyttäjä voi käyttää Pajaa ilman kirjastolaisten apua. Paja sijaitsee kirjaston aulassa.

Tilat

Satuhuone on viihtyisä, pehmeällä kokolattiamatolla ja seinien vierellä sijaitsevilla pehmustetuilla penkeillä varustettu tila, jossa lapset ja vanhemmat voivat leikkiä, lukea ja rentoutua. Satuhuoneen ohjelmistoon kuuluu mm. usealla kielellä pidettäviä satutunteja.

Tilat

Pieni äänieristetty työskentely/lukutila (6 henkilöä), joka on asiakkaille vapaassa käytössä. Soppya ei voi varata erikseen.

Laitteet

Entressen kirjaston pajassa on 4kpl Ultimaker 2+ -tulostinta (Ditto, Pikachu, Bulbasaur ja Totodile). Tulostimet ovat käytössäsi aina kirjaston ollessa auki, ajanvarauksella. Vasta-alkajat saavat opastusta. Voit varata laitteita Varaamon kautta osoitteesta varaamo.espoo.fi. Lisätietoja laitteesta saat sähköpostista entressen.paja@espoo.fi tai puhelinnumerosta 046 8772083

Laitteet

Videotykit löytyvät molemmilta kirjaston estradeilta. Videotykkien yhteydessä on Blu-ray soitin. Videotykkeihin voi kytkeä asiakkaan oman tietokoneen tai lainata kirjaston läppäriä ja käyttää sitä.

Laitteet

Laitteet

Monitoimilaitteeseemme sisältyy tulostus- ja skannausmahdollisuuden lisäksi mahdollisuus ottaa sekä värillisiä, että mustavalkoisia kopioita.

Laitteet

Laitteet

Kirjaston Pajassa on kaksi ompelukonetta. Singer ja Brother. Bernina 800DL saumuri ja Husqvarnan Viking Designer Topaz 40 brodeerauskone. Koneita voi käyttää kirjaston ollessa auki ajanvarauksella. Jos osaat käyttää ompelukonetta, voit varata ajan ompelukoneille, saumurille ja brodeerauskoneelle Varaamon kautta osoitteesta varaamo.espoo.fi.

Laitteet

Laitteet

Nuortenosastolta Kibestä löytyy PlayStation4 sekä Xbox One. Lastenosastolta Nintendo Wii U -konsoli. Ohjaimet sekä pelivuoron saa varaamalla kunkin osaston tiskiltä.

Laitteet

Kirjastolla on pajassa käytössä rintanappikone, jolla voi tehdä omia läpimitaltaan 5,5cm kokoisia rintamerkkejä.

Laitteet

Roskapihdit saat lainaksi infotiskiltä.

Laitteet

Monitoimilaitteessa on skanneri, jolla voi skannata muistitikulle. Kirjaston Pajassa on myös tasoskanneri, joilla on mahdollista skannata dioja.

Laitteet

Energiankulutusmittari on lainattavissa infotiskiltä.

Laitteet

Tablettitietokoneet

Hublet-lainauspisteellä on 6kpl taulutietokoneita kirjastotilassa käytettäväksi. Näillä pääsee suoraan mm. e-lehtitietokatoihin. Voi käyttää myös selailuun ja sähköpostin lukemista varten.

Laitteet

Entressessä on yli 50 asiakastietokonetta ja niitä saa käyttää niin kauan kuin tarvitsee. Näistä koneista 20 on kannettavia tietokoneita. Kannettavan saa lainattua infotiskiltä.Nuorten osaston koneet ovat varattavissa nuorten osaston tiskiltä, tunti per nuori asiakas per päivä.

Laitteet

Kaikilta asiakaskoneiltamme voi tulostaa mustavalkoisita sekä värillisiä tulosteita A4 ja A3 kokoisena.

Laitteet

Kaikilta asiakaskoneiltamme voi tulostaa sekä värillisiä, että mustavalkoisia tulosteita A4 ja A3 kokoisena.

Laitteet

Laitteet

Entressen kirjaston Pajassa on Roland CAMM-1 GS-24 vinyylileikkuri. Paja on avoinna aina, kun kirjasto on auki. Jos osaat käyttää vinyylileikkuria omatoimisesti, voit varata ajan Varaamon kautta osoitteesta varaamo.espoo.fi. Lisätietoja laitteesta saat sähköpostista entressen.paja@espoo.fi tai puhelinnumerosta 046 8772083.

Löydä kirjastosi

Entressen kirjasto

Avoinna

-
-
-
-
-
-
-