Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Abilis-säätiö 20 vuotta – Juhlavalokuvanäyttely

Abilis-säätiö 20 vuotta –Juhlavalokuvanäyttely

Abilis-säätiön toiminnan ydin on vammaisten ihmisten aito osallistuminen. Kaikki säätiön rahoittamat ja hallinnoimat projektit ovat vammaisten itsensä suunnittelemia ja toteuttamia. Juhlavalokuvanäyttely avaa työn sisältöä ja tuloksia. Kuvat kertovat niistä positiivisista muutoksista, joita on tapahtunut yksilö- ja ryhmätasolla, kansallisesti ja jopa globaalisti.

Abilis-säätiö on suomalainen toimija, joka tukee kehitysmaiden vammaisia ihmisiä osallistumaan, kouluttautumaan ja työllistymään, toimimaan aktiivisesti omassa yhteisössään ja edistämään ihmisoikeuksien toteutumista. Vammaisjärjestöjä tuetaan mukaan yhteiskunnan toimintaan ja kehitykseen. Abiliksen avustusten turvin vammaisjärjestöt ovat tiedottaneet vammaisille kuuluvista oikeuksista, levittäneet tietoa YK:n vammaissopimuksesta, järjestäneet ammattikoulutusta ja luoneet vammaisille työpaikkoja. Abiliksen pääasiallinen rahoitus tulee Suomen ulkoministeriöltä.

Abilis on tukenut vammaisjärjestöjä yli 80 maassa. Tällä hetkellä painopiste on Afrikassa ja Aasiassa kuten Tadzhikistanissa, Nepalissa, Myanmarissa, Etiopiassa ja Tansaniassa. Vammaisten naisten ja tyttöjen aseman parantaminen on toiminnan keskiössä, koska heidän asemansa on erityisen huono kehitysmaissa.

Kirjasto 10

16.4.2018 - 29.4.2018

Viimeksi päivitetty 28.3.2018

Varaa tietokone

Käyttäjätunnus on kirjastokorttisi numero ja salasana PIN-koodisi.

Huomaa, että kirjastoissa on tietokoneita käytettävissä myös ilman ajanvarausta.

 

Mistä puhutaan?