Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Viimeinen Kymppiklubi

Kirjasto 10:n viimeinen Kymppiklubi

Juhlistamme Kympin sulkemista kaksipäiväisissä kuoppajaisissa. Sunnuntaina vietetään viimeistä Kymppiklubia musiikillisemmissa merkeissä.

Peela on vuonna 2016 perustettu fuusiojazz-yhtye Helsingistä. Yhtyeen pääasiallisena johtajana toimii kitaristi ja säveltäjä Johannes Granroth, joka myös kirjoittaa suurimman osan Peelan materiaalista. Peela käyttää musiikissaan vaikutteita jazzista, funkrockista ja neo-soulista pohjana, jolla muusikot voivat leikkiä ja improvisoida. Kitara - Johannes Granroth; Rummut - Johan Dahlbo; Basso - Antti Ahoniemi; Koskettimet/Laulu - Maja Mannila; Saksofoni - Sami Leponiemi; Lyömäsoittimet - Mikko Antila.
Peela julkaisi debyyttilevynsä Layers keväällä 2018.

Muun muassa yhtyeistä Kuparilinna ja Kaveri Special tuttu Tuomas Palonen on siirtynyt soolouralle. Toukokuussa julkaistu psykedeelistä folkia sisältävä soolodebyytti on ollut arvostelumenestys meillä ja muualla.

"Palonen has headed into spectral folk territory, sparse and bewitching with a beguilingly Moomin-ish spirit" Shindig! Magazine
"A really striking record" Georgia Ruth, BBC
"Palosen rauhallinen ääni herättää keijumetsän henkiin." Soundi

Olento Orchestralin moniääninen suu sylkee juurevia melodioita ja sanoja, jotka kurottelevat kohti valoa, mutta päätyvät elämän harmaille alueille. Tellervo Kalleinen (laulu), Outi Vuoriranta (laulu, basso), Kaisa Salmi (piano), Pentti Luomakangas (kitara).

Kirjasto 10

16.9.2018 klo 15:00 - 18:00

Viimeksi päivitetty 6.9.2018

Varaa tietokone

Käyttäjätunnus on kirjastokorttisi numero ja salasana PIN-koodisi.

Huomaa, että kirjastoissa on tietokoneita käytettävissä myös ilman ajanvarausta.

 

Mistä puhutaan?