Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

Palvelut

8.30-16.00.

Palvelut

Voit rekisteröityä meillä Celia-verkkoasiakkaaksi.

Palvelut

Digituen kautta voit saada neuvoja ja apua tietokoneen, matkapuhelimen, tabletin tai muun mobiililaitteen sekä sähköisten palvelujen käyttöön.

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Kirjastossa on asiakkaiden käytössä ilmainen langaton verkko. Verkon nimi on Espoo_asiakas. Hyväksy aluksi verkon käyttöehdot nettiselaimessa.

Palvelut

Palvelut

Voit varata kirjastosta tunnin henkilökohtaisen opastuksen esimerkiksi tietotekniikkaneuvontaan tai tietopalveluun. Varaa aika kirjastosta (puh. 09 8165 7732). Kysy myös Enter ry:n opastuksista.

Laitteet

Voit ottaa enintään 20 kappaletta mustavalko- tai värikopioita omatoimisesti kirjaston kopiokoneella. Henkilökunta auttaa kopioinnissa tarvittaessa.

Laitteet

Laitteet

Lasten pelihuoneessa on PS4 -pelikonsoli. Nuorten pelitilassa on PS4 pro ja XBOX One -konsolit.

Laitteet

Fortumin pintalämpömittarin voi lainata kirjaston infotiskiltä. Mittarin mukana tulee suomen- ja ruotsinkieliset käyttöohjeet. Laina-aika on 14 vrk. Mittaria ei voi varata.

Laitteet

Voit skannata asiakirjoja ja kuvia monitoimikopiokoneella. Suosittelemme oman muistitikun mukaan ottamista, mutta meillä on myös mahdollisuus käyttää lainattavia tikkuja.

Laitteet

Fortumin energiamittarin voi lainata kirjaston infotiskiltä. Mittarin mukana tulee suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset käyttöohjeet. Laina-aika on 14 vrk. Mittaria ei voi varata.

Laitteet

Kirjastossa on asiakaskäyttöön varattuja tietokoneita sekä lapsille että aikuisille sekä yksi kannettava tietokone aikuisille. Aikuisten koneille ei ole ajanvarausta.

Laitteet

Voit tulostaa kirjaston asiakastietokoneilta mustavalko- ja väritulosteita enintään 20 kappaletta päivässä.

Tilat

Tilat

Lasten pelihuone: pelihuoneessa voi pelata pelikonsoleilla tai tietokoneilla. Nuorten pelitila: voit pelata pelikonsolilla.

Löydä kirjastosi

Kivenlahden kirjaston julkisivu.

Avoinna

-
-
-
-
-
-
-