Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

Laitteet

Monitoimitilassa, kiinteästi asennettu esitystekniikka. Kytkettävissä kannettavaan tietokoneeseen HDMI, DisplayPort, Mini DisplayPort tai VGA liitännällä.

Laitteet

A4 ja A3 mustavalko- ja värikopiot. Kopion hinta 0,40 € / sivu, kaksipuolinen kopio 0,80 €. Kopiokoneella on mahdollista tulostaa myös muistitikulta (.pdf ja .jpg -tiedostot, myös A3 kokoisena, tulosteen hinta 0,40 € / sivu) sekä skannata joko muistikulle tai sähköpostiin.

Laitteet

Lainattavat levyke- ja levyasema kirjaston tiloissa käytettäväksi. Voidaan liittää kirjaston asiakastietokoneisiin tai asiakkaan omaan laitteeseen.

Laitteet

SD-, MMC- ja Compact Flash -muistikorttien lukemiseen käytettävä oheislaite.

Laitteet

A4 skanneri ja diaskanneri Asko-asiakastietokoneilla 1 ja 2. Yksi A4 lainattava skanneri, liitettävissä USB-kaapelilla kaikkiin asiakastyöasemiin tai asiakkaan omaan tietokoneeseen. Vain kirjastokäyttöön. Myös kopiokoneella on mahdollista skannata joko USB-muistitikulle tai sähköpostiin.

Laitteet

Mittaa kotisi laitteiden energiankulutusta. Laina-aika 2 vk, ei voi varata eikä uusia.

Laitteet

Kirjastossa on kaksi pelitablettia lapsille. Tableteista löytyvät myös Aku Ankka sarjakuvat ja laaja valikoima luettavia ja kuunneltavia satukirjoja.

Laitteet

Kirjastossa on 5 lainattavaa tablettia (Hubletia) Hubletit lainataan itsepalveluna kirjastokortilla ja PIN-koodilla ja laitteet ovat käytettävissä ainoastaan kirjaston tiloissa. Ei lainata kotiin. Hubletia käytetään tavallisen tabletin tavoin ja siitä löytyvät myös ePress (sisältää Helsingin Sanomat ja runsaasti maakuntalehtiä) ja PressReader lehtipalvelut.

Palvelut

Kun tavallisen tekstin lukeminen on hankalaa lukivaikeuden, oppimisvaikeuden tai muun syyn vuoksi, kannattaa kokeilla äänikirjaa. Celian tuottamat äänikirjat on tarkoitettu eri tavoin lukemisesteisille henkilöille. Malmin kirjastossa voit rekisteröityä Celian verkko- tai cd-kerhoasiakkaaksi. Varaa aika rekisteröintiä varten mielellään etukäteen, soittamalla (09) 310 85070 tai muun kirjastokäyntisi yhteydessä. Rekisteröintiin tarvitaan voimassaoleva henkilöllisyystodistus tai HelMet-kirjastokortti. Celian palveluihin ja käyttöoikeuksiin voit tutustua tarkemmin Celian sivuilla. www.celia.fi/palvelut/aanikirjat-yksityishenkiloille/.

Palvelut

Katso alempana Tietotekniikkaopastus.

Palvelut

Asiakkaiden omien kirjojen vaihtopiste: kirjankierrätyshylly sijaitsee työhuone 2 ja lukusalin välisessä tilassa.

Palvelut

Palvelut

Malmin kirjastossa voit maksaa kirjastomaksusi kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Palvelut

Malmin kirjastossa voit maksaa kirjastomaksusi käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla

Palvelut

Kirjastossa on käytössä Helsingin kaupungin ja kirjaston maksuttomat langattomat verkot: "Helsingin kaupungin WLAN" ja "Stadinetti". Ei vaadi kirjautumista.

Palvelut

Kirjastossa pelattavia ja lainattavia lautapelejä.

Palvelut

Lukuvalmentajat ovat tauolla 7.10.-31.12.2018. Henkilökohtainen lukuvalmentaja on palvelu sinulle, joka haluat lukuvinkkejä ja ammattilaisen apua kirjallisuuden valintaan. Ota yhteyttä sähköpostitse lukuvalmentaja@hel.fi tai soita (09) 310 85070.

Palvelut

Malmin kirjastosta saat opastusta ja neuvoja erilaisten laitteiden, ohjelmien ja verkkopalveluiden käytössä. Varaa aika opastuksiin kirjastokäyntisi yhteydessä tai soittamalla (09) 310 85070. Vertaisohjaus tiistaisin klo 16.30-18.30. Enter ry opastukset keskiviikkoisin klo 10.00-11.00 ja 11.00-12.00. Sosiaalisen median opastukset (Facebook, Twitter ja Instagram) joka toinen tiistai (parilliset viikot) klo 13-15.

Palvelut

Monitoimitilassa, käytettävissä tilan esitystekniikan kanssa.

Tilat

Erillinen hiljainen lukutila. 17 paikkaa.

Tilat

Monitoimitila

20 paikkaa, tilassa esitystekniikka: dataprojektori, valkokangas ja äänentoistolaitteet. Tila on erotettavissa muusta kirjastotilasta lasiseinillä, ei äänieristetty.

Tilat

Näyttelytilat

Kirjastossa on kaksi lasivitriiniä ja näyttelyseinä. Näyttelyvaraukset ensisijaisesti sähköpostitse, näyttelyvastaavat Kristiina Vattulainen, kristiina.vattulainen(at)hel.fi ja Sanna Salo, sanna.salo(at)hel.fi

Löydä kirjastosi

Malmin kirjasto kesällä 2009

Avoinna

-
-
-
-
-
-
-