Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

Palvelut

Kun tavallisen tekstin lukeminen on hankalaa lukivaikeuden, oppimisvaikeuden tai muun syyn vuoksi, kannattaa kokeilla äänikirjaa. Celian tuottamat äänikirjat on tarkoitettu eri tavoin lukemisesteisille henkilöille. Malmin kirjastossa voit rekisteröityä Celia- kirjaston verkkoasiakkaaksi.

Palvelut

HelMet e-kirjasto tarjoaa digitaalisia sanoma- ja aikakauslehtiä, e-kirjoja, äänikirjoja, verkkokursseja ja elokuvia maksutta asiakkaiden käyttöön. E-opas antaa henkilökohtaista opastusta kirjaston digitaalisten aineistojen käytössä. Kysy lisää käydessäsi kirjastossa tai puhelimitse (09) 310 85070.

Palvelut

Itsepalvelu- ja mobiilitulostus, A4 mustavalko- ja väritulosteet. Tulosteen hinta 0,40 €/ sivu, kaksipuolinen 0,80 €. 5 maksutonta sivua 3 kuukauden välein. Mobiilitulostus myös omilta laitteilta (PDF-tiedostot).

Palvelut

Kirjakierrätystoiminta säilyy kirjastossa, mutta pisteelle etsitään vielä sopivinta paikkaa.

Palvelut

Palvelut

Malmin kirjastossa voit maksaa kirjastomaksusi kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Palvelut

Malmin kirjastossa voit maksaa kirjastomaksusi käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla

Palvelut

Kirjastossa on käytössä Helsingin kaupungin ja kirjaston maksuttomat langattomat verkot: "Helsingin kaupungin WLAN" ja "Stadinetti". Ei vaadi kirjautumista.

Palvelut

Kirjastossa pelattavia ja lainattavia lautapelejä.

Palvelut

Kirjastossa on 6 lainattavaa tablettia (Hubletia) Hubletit lainataan itsepalveluna kirjastokorttilla ja PIN-koodilla ja laitteet toimivat ainoastaan kirjaston tiloissa. Hubletia käytetään tavallisen tabletin tavoin ja siitä löytyvät myös ePress ja PressReader lehtipalvelut.

Palvelut

Kirjastossa on kaksi pelitablettia lapsille.

Palvelut

Monitoimitilassa, käytettävissä tilan esitystekniikan kanssa.

Laitteet

Monitoimitilassa, kiinteästi asennettu esitystekniikka. Kytkettävissä kannettavaan tietokoneeseen HDMI, DisplayPort, Mini DisplayPort tai VGA liitännällä.

Laitteet

Kaksi 10" Android-tablettia, joista voi lukea muun muassa Helsingin Sanomia, Iltasanomia ja Iltalehteä. Luettavana on laaja valikoima suomalaisia ja ulkomaisia e-sanoma- ja aikakauslehtiä kirjaston kolmesta e-lehtipalvelusta: PressDisplay, ePress ja Zinio.

Laitteet

Laina-aika 2 vk, ei voi varata eikä uusia.

Laitteet

A4 ja A3 mustavalko- ja värikopiot. Kopion hinta 0,40 € / sivu, kaksipuolinen kopio 0,80 €. Kopiokoneella on mahdollista tulostaa myös muistitikulta (.pdf ja .jpg -tiedostot, tulosteen hinta 0,40 € / sivu) sekä skannata joko muistikulle tai sähköpostiin.

Laitteet

SD-, MMC- ja Compact Flash -muistikorttien lukemiseen käytettävä oheislaite.

Laitteet

A4 skanneri ja diaskanneri Asko-asiakastietokoneilla 1 ja 2. Yksi A4 lainattava skanneri, liitettävissä USB-kaapelilla kaikkiin asiakastyöasemiin tai asiakkaan omaan tietokoneeseen. Vain kirjastokäyttöön. Myös kopiokoneella on mahdollista skannata joko USB-muistitikulle tai sähköpostiin.

Tilat

Erillinen hiljainen lukutila. 17 paikkaa.

Tilat

20 paikkaa, tilassa esitystekniikka: dataprojektori, valkokangas ja äänentoistolaitteet.

Tilat

Näyttelytila uusitaan kevään 2017 aikana. Uusia varauksia ei toistaiseksi oteta vastaan.

Löydä kirjastosi

Malmin kirjasto kesällä 2009

Avoinna

ma 26.6.
9-20
ti 27.6.
9-20
ke 28.6.
9-20
to 29.6.
9-20
pe 30.6.
9-18
la 1.7.
-
su 2.7.
-