Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

papu

Ystävyys: Papunetin kuvataidenäyttely

Kirjaston uudessa näyttelytilassa nähdään Kehitysvammaliiton Papunet-verkkopalvelun kuvataidekilpailun töitä esittelevä näyttely Ystävyys.

Näyttelyn teokset kuvaavat muun muassa eläinystäviä, populaarikulttuurin hahmoja, rakkautta, parisuhdetta ja harrastuksia yhdessä ystävien kanssa. Mielikuvituksellisissa töissä on käytetty monipuolisia tekniikoita kollaasista vahaliituihin ja öljyväriin.

Papunet on Kehitysvammaliiton verkkosivusto puhevammaisuudesta, kommunikoinnista ja saavutettavuudesta. Papunet järjestää vuosittain kuvataidekilpailun puhe- ja kehitysvammaisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Kilpailun tavoitteena on kannustaa omien tunteiden ja ajatusten ilmaisemiseen.

Papunetin kuvataidekilpailun voittajat julkistetaan 3.5. Yleisö voi äänestää suosikkiteostaan 1.5. asti osoitteessa http://papunet.net/kuvataidekilpailu2017/

Kiertävä Ystävyys-näyttely nähdään kesäkuussa Salon kahvila Ihme ja kummassa, syyskuussa Haagan Riistavuoren palvelukeskuksessa ja marraskuussa Harjun nuorisotalolla.

Ystävyys, 24.4.–27.5.2017

Malmin kirjasto, Ala-Malmin tori 1
Avoinna ma-to 9–20, pe 9–18, la 10–16

Kuva:

Nea Hakkarainen: Fakta homman kaksi ystävystä Hansu ja Pirre (vas.)                                     Susanna Naumanen: Essi ja Nelli (oik.)

 

Malmin kirjasto

24.4.2017 klo 9:00 - 27.5.2017 klo 16:00

Viimeksi päivitetty 21.4.2017