Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Buono buono

Kirjaesittely: "Buono, buono – Niin hyvää, niin helposti"

Italialais-suomalaisen Gabriella De Santis-Mäen keittokirja Buono, buono ilmestyy marraskuussa 2018 ja kirja esitellään Rikhardinkadun kirjastossa 13.11., juuri ennen maailmanlaajuisen italialaisen keittiön viikon alkua. Kustantaja haastattelee De Santis-Mäkeä ja haastattelun lopuksi yleisö saa maistiaisen siitä, mitä kirja pitää sisällään! Tapahtuman kieli on suomi.

”Italialaisen elämänmenon keskeisiä iloja on istua pöydän ääressä päivällisellä tai illallisella, perheen, ystävien tai vieraiden kanssa. Vietämme aikaa ruokapöydässä, koska kerromme päivän tapahtumista, keskustelemme, sovimme asioista, nauramme ja vitsailemme, katsomme toisiamme silmiin kaikki yhdessä, lapset ja aikuiset, nuoret ja iäkkäämmät. Tämän kirjan reseptikokoelman välityksellä haluan kertoa helppoja, nopeita keittiökokemuksia ilman liian suuria vaatimuksia. Siis hyvää, hyvää (buono, buono), jonka kaikki voivat toteuttaa. Toivon, että nauttiessanne näitä ruokia voisitte myös kokea italialaisille tyypillisen tavan olla yhdessä.”

Gabriella De Santis-Mäki on ammatiltaan lastentarhanopettaja. Tällä hetkellä Gabriella toimii yrittäjänä yhdessä aviopuolisonsa Sepon kanssa. Monipuolinen valikoima italialaisia reseptejä suomalaiseen makuun. Samat ohjeet suomeksi ja italiaksi.

Tapahtuman yhteydessä on mahdollista ostaa reseptikirja itselleen.

Lukusali, 3. krs (Rikhardinkadun kirjasto)

13.11.2018 klo 17:00 - 19:00

Viimeksi päivitetty 16.10.2018