Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

Laitteet

Nuortenosastolla Pointissa on biljardipöytä yli 12-vuotiaille. Varaa aika listalta ja tule pelaamaan!

Laitteet

Sellon kirjastolla on 2 värikopiokonetta. Toinen on 1. kerroksen palvelupisteessä ja toinen 2. kerroksen palvelutiskin lähellä. Voit tulostaa enintään 20 sivua. Toivomme, että vältät turhaa tulostamista. Oletuksena on mustavalkotulostus. Kopiointi ja tulostaminen on maksutonta asiakkaille. Yhteispalvelupisteessä on myös värikopiokone asiakkaille.

Laitteet

Kannettavia koneita voi lainata 2. kerroksen Lehtialueen infosta kirjastokorttia ja kuvallista henkilöllisyystodistusta vastaan. Kannettavilta koneilta ei voi tulostaa.

Laitteet

Silppuri on Pajassa, 1. kerroksessa ja vapaasti käytettävissä.

Laitteet

Nuortenosastolla Pointissa on pöytäfutispeli yli 12-vuotiaille.

Laitteet

Palvelut

Klo 10-18

Palvelut

Klo 12-18

Palvelut

Enter ry opastaa senioreita Pajassa, 1. kerros, torstaisin klo 10-12. Kesällä ei ole toimintaa.

Palvelut

Asiakkaiden omien kirjojen vaihtohylly on lähellä alakerran palvelupistettä

Palvelut

Lastenosastolla suosittelemme allergiapotilaiden suojelemiseksi välttämään sitä, että koirat peuhaisivat matoilla, mutta muuten koirat on sallittu Sellon kirjastossa.

Palvelut

Värikopiokone-tulostin on 1. kerroksen aulan palvelussa ja toinen Musiikkiosastolla. Tulostaa voi Musiikin ja Pajan pöytäkoneilta osaston Musa-Pajan tulostimeen. Kirjaston muilta pöytäkoneilta tulostus aulan palvelun tulostimeen. Kannettavilta tietokoneilta ei voi tulostaa. Voit tulostaa enintään 20 sivua. Toivomme, että vältät turhaa tulostamista. Kopiointi ja tulostaminen on maksutonta asiakkaille. Oletuksena on mustavalkotulostus. 2. kerroksessa on värikopiokone. Yhteispalvelupisteessä on myös kopiokone ja siihen voi heidän asiakaskoneeltaan myös tulostaa.

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Valitse verkkolistasta "Espoo_asiakas" ja hyväksy. Ei tarvita kirjautumistunnuksia.

Palvelut

Mobiililaitteiden latauspiste. 12 lukittavaa lokeroa, joka lokerossa kapea ja leveä iPhone / iPad sekä mikro-USB. Pajassa, 1. kerros.

Palvelut

Aulassa ja Lastenmaassa lainattavat lautapelit. Pointissa ja Lastenmaassa kirjastossa pelattavat lautapelit.

Palvelut

Palvelut

Palautusluukku on kirjaston C-portaassa, pääsisäänkäynnistä vasemmalle. Avoinna: ma-pe 7.30-8.00 ja 20-21, la klo 7.30-10, su klo 10-12. Palautusluukkuun palautettujen kirjojen palautuspäivä kirjastojärjestelmässä on kirjaston seuraava ensimmäinen aukiolopäivä. Aineiston palauttaminen luukun kautta on omalla vastuulla.

Palvelut

Polkupyörän pumppua voi lainata Pajasta kirjastokortilla

Palvelut

Palvelut

Sellon 2. kerroksen Lehtialueella on telakka, josta asiakkaat voivat lainata kirjastossa käytettäväksi tabletin. Lainaus tapahtuu syöttämällä telakan kosketusnäytöllä kirjastokortin viimeiset numerot ja ottamalla ponnahtava laite telakasta. Laina-aika on 2h kerrallaan ja vain yksi per kortti. Laitteet toimivat ainoastaan kirjaston verkossa. Palautus tapahtuu laittamalla laite paikoilleen. Palautettaessa kaikki historiatiedot pyyhkiytyvät ja laite palautuu alkutilaan.

Palvelut

Tilat

Kerhotoiminta ja lautapelit.

Löydä kirjastosi

Sellon kirjasto

Avoinna

ma 24.4.
8-20
ti 25.4.
8-20
ke 26.4.
8-20
to 27.4.
8-20
pe 28.4.
8-20
la 29.4.
10-18
su 30.4.
12-18