Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

Laitteet

Sellon kirjastolla on 2 värikopiokonetta. Toinen on 1. kerroksen palvelupisteessä ja toinen 2. kerroksen palvelutiskin lähellä. Voit tulostaa enintään 20 sivua. Toivomme, että vältät turhaa tulostamista. Oletuksena on mustavalkotulostus. Kopiointi ja tulostaminen on maksutonta asiakkaille. (Yhteispalvelupisteessä on mustavalko-kopiokone asiakkaille.)

Laitteet

Kannettavia tietokoneita voi lainata kirjastossa käynnin ajaksi 2. kerroksen Lehtialueen infosta kirjastokorttia ja kuvallista henkilöllisyystodistusta vastaan. Kannettavilta koneilta ei voi tulostaa. _______ Lainattava tabletti. Pajassa, 1. kerros, on telakka, josta asiakkaat voivat lainata tabletin, kirjaston sisällä käytettäväksi. Lainaus tapahtuu syöttämällä telakan kosketusnäytöllä kirjastokortin viimeiset numerot ja ottamalla ponnahtava laite telakasta. Laina-aika on 2h kerrallaan ja vain yksi per kortti. Laitteet toimivat ainoastaan kirjaston verkossa. Palautus tapahtuu laittamalla laite paikoilleen. Palautettaessa kaikki historiatiedot pyyhkiytyvät ja laite palautuu alkutilaan.

Laitteet

Mobiililaitteiden latauspiste. 12 lukittavaa lokeroa, joka lokerossa kapea ja leveä iPhone / iPad sekä mikro-USB. Pajassa, 1. kerros.

Laitteet

Pajassa

Laitteet

Silppuri on Pajassa, 1. kerroksessa ja vapaasti käytettävissä.

Laitteet

Nuortenosastolla Pointissa on pöytäfutispeli yli 12-vuotiaille.

Laitteet

Pajassa

Laitteet

Tabletit. Sellon 2. kerroksen infon vieressä on telakka, josta asiakkaat voivat lainata, kirjastossa käytettäväksi, taulutietokoneen eli tabletin. Lainaus tapahtuu syöttämällä telakan kosketusnäytöllä kirjastokortin viimeiset numerot ja ottamalla ponnahtava laite telakasta. Laina-aika on 2h kerrallaan ja vain yksi per kortti. Laitteet toimivat ainoastaan kirjastossa ja kirjaston verkossa. Palautus tapahtuu laittamalla laite paikoilleen. Palautettaessa kaikki historiatiedot pyyhkiytyvät ja laite palautuu alkutilaan.

Palvelut

Klo 10-18

Palvelut

Klo 11-18

Palvelut

Nuortenosastolla Pointissa on biljardipöytä yli 12-vuotiaille. Varaa aika listalta ja tule pelaamaan!

Palvelut

Enter ry opastaa senioreita Pajassa, 1. kerros, torstaisin klo 10-12. Kesällä ei ole toimintaa.

Palvelut

Asiakkaiden omien kirjojen vaihtohylly on lähellä alakerran palvelupistettä

Palvelut

Lastenosastolla suosittelemme allergiapotilaiden suojelemiseksi välttämään sitä, että koirat peuhaisivat matoilla, mutta muuten koirat on sallittu Sellon kirjastossa.

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Valitse verkkolistasta "Espoo_asiakas" ja hyväksy. Ei tarvita kirjautumistunnuksia.

Palvelut

Aulassa ja Lastenmaassa lainattavat lautapelit. Pointissa ja Lastenmaassa kirjastossa pelattavat lautapelit.

Palvelut

Palautusluukku on kirjaston C-portaassa, pääsisäänkäynnistä vasemmalle. Avoinna: ma-pe 7.30-8.00 ja 20-21, la klo 7.30-10, su klo 10-11. Palautusluukkuun palautettujen kirjojen palautuspäivä kirjastojärjestelmässä on kirjaston seuraava ensimmäinen aukiolopäivä. Aineiston palauttaminen luukun kautta on omalla vastuulla.

Palvelut

Polkupyörän pumppua voi lainata Pajasta kirjastokortilla

Palvelut

Studiotohtori auttaa studion käyttöön, miksaamiseen, äänittämiseen ja tuottamiseen liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. - Äänitysongelmat/äänitystekniset asiat, miksauskysymykset, laitteiston käyttövinkit, ohjeita jatkotyöstöön ja masterointiin, virtuaali-instrumenttien hyödyntäminen, koekuuntelut, sovitus/harmoniat ym. Varaa aika tohtorille studioaikasi yhteydessä, max. 1 kerta /kuukausi tai kysy sähköpostilla:tomas.lamas@espoo.fi Sellon kirjaston musiikkiosasto, p. 09 816 57607

Palvelut

Tietopaja on joka torstai klo 16-17.30 Pajassa.

Löydä kirjastosi

Sellon kirjasto

Avoinna

-
-
-
-
-
-
-