Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

Palvelut

Avoinna 08.30-16.00.

Palvelut

Voit rekisteröityä meillä Celia-verkkoasiakkaaksi.

Palvelut

Digituen kautta voit saada neuvoja ja apua tietokoneen, matkapuhelimen, tabletin tai muun mobiililaitteen sekä sähköisten palvelujen käyttöön.

Palvelut

Asiakkaiden omien kirjojen vaihtopiste hissin ja sisäänkäynnin lähettyvillä olevassa hyllyssä.

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Kirjastossa on asiakkaiden käytössä ilmainen langaton verkko. Verkon nimi: espoo_asiakas. Verkko ei edellytä kirjautumista, mutta ennen käyttöä tulee hyväksyä sen käyttöehdot.

Palvelut

Kirjastossa on useita lautapelejä, joita voi pelata kirjaston tiloissa. Pelit on sijoitettu lastenosastolle ja Pikku-kikeen.

Palvelut

HelMet-kirjastojen aineiston palautuslaatikko sijaitsee samassa kiintöistössä olevan Alepan aulassa.

Palvelut

Palautuslaatikko kirjaston sisäänkäynnin vieressä. Palautus ainoastaan kirjaston kiinnioloaikana.

Laitteet

Voit lainata henkilökunnalta kannettavan tietokoneen kirjastokäyttöön kirjastokortillasi.

Laitteet

Monitoimilaitteeseemme sisältyy tulostus- ja skannausmahdollisuuden lisäksi mahdollisuus ottaa sekä värillisiä, että mustavalkoisia kopioita.

Laitteet

Iso lehdenlukutabletti, jolla voi kätevästi lukea kotimaisia ja ulkomaisia lehtiä, löytyy lehtilukusalista.

Laitteet

Lämpöprässi BluePressLine kangaspainatusten tekoon kirjastopajassa.

Laitteet

Laitteet

Wii, Xbox One sekä Playstation 4 -pelikonsoleilla voit pelata kirjaston pelihuoneessa (Pikkukike). Wii-konsolissa on saatavilla Wii Remote-ohjainten lisäksi nunchuklisäosia. Saatavilla mm. Fifa 17, Mario Kart ja Spelunky. Voit pelata konsoleilla myös muita joko K7 tai kaikenikäisille sallittuja pelejä.

Laitteet

Voit kysyä henkilökunnalta lainaksi.

Laitteet

Monitoimilaitteessa on tavallinen skanneri, jolta voi skannata muistitikulle. Kirjastosta voi myös lainata muistitikkua hetkelliseen käyttöön.

Laitteet

Voit lainata Ipadin henkilökunnalta. Ipadit ovat tarkoitettu kirjastossa käytettäväksi. Tabletteja ei voi lainata kotiin.

Laitteet

Soukasta löytyy kolme (3) pöytätietokonetta ja kaksi (2) kannettavaa tietokonetta asiakaskäyttöön aikuisille. Kannettavan tietokoneen voi lainata henkilökunnalta kirjastokortilla kirjastossa käytettäväksi. Aikuisten koneita käytetään ilman ajanvarausjärjestelmää. Nuorille on kolme (3) pöytätietokonetta. Lasten tietokoneet sijaitsevat Soukan kirjaston Pikkukikessä. Ajanvaraukset henkilökunnalta.

Laitteet

Kaikilta asiakaskoneiltamme voi tulostaa sekä värillisiä, että mustavalkoisia tulosteita A4 ja A3 kokoisena.

Laitteet

Bosch PMD 10-rakenneilmaisin. Digitaalisella rakenneilmaisimella voit paikantaa seinän sisältä sähköjohdot ja puukoolaukset. Lainattavissa kotiin kirjastokortilla. Kysy pajasta.

Tilat

Näyttelynurkassa on kaksi seinää, joissa vaijerikiinnikkeet. Nurkka on avoimessa kirjastotilassa. Voit varata tilan näyttelyllesi puhelimitse: 09 8165 7736 tai sähköpostilla: kirjasto.soukka@espoo.fi. Tilan voi varata noin kuukaudeksi kerrallaan.

Tilat

Pikkukikessä voi pelata lauta- ja konsolipelejä (konsolit Xbox One, PlayStation 4 ja Wii U). Askartelemme myös usein yhdessä. Pikkukikeksi nimetty huone on sisäänkäynnin lähettyvillä.

Löydä kirjastosi

Soukan kirjasto

Avoinna

-
-
-
-
-
-
-