Näin syntyvät äitienpäiväkortit Tikkurilan kirjastossa

Askarrellaan äidille

Äidit rakastavat itse tehtyä, vai mitä?

8.5. Tikkurilan kirjastossa valmistettiin äitienpäiväkortteja Albenan ja Eevan kanssa. Kaunis kortti syntyi kartonginpalasesta, värikkäästä paperista, taitavasta saksien käytöstä, liimanokareesta ja runsaasta mielikuvituksesta!

Mielikuvitusta voi ruokkia esimerkiksi Kauniit kortit omin käsin ja Muista kortilla! : 52 ihanaa kortti-ideaa -kirjojen vinkeillä. Kokeneet askartelijat voivat kokeilla hauskan Iloiset yllätyskortit : pop-up -tekniikka, kolmiulotteisuus -kirjan vinkkejä. Näiden vinkkien lisäksi kirjastojen hyllyt pursuavat kauniita askartelukirjoja ja lehtiä, joiden avulla jokaiselle äidille saa askarreltua aivan erityisen kortin.

Lahjan keksiminen äidille voi olla joskus vaikeaa. Tänä vuonna voi vaikkapa lainata kirjastosta äidille kivaa lukemista. Esimerkiksi Äiti rakas kiitän sinua kaikesta -kirjan suloiset eläimet saavat kaikki äidit iloisiksi.

Hyviä lahjoja ovat myös Äitien kirja: maailman parhaalle äidille ja Äidin käsikirja. Nämä kirjat sisältävät hyviä vinkkejä, joista koko perhe (jopa isäkin) voi nauttia.

Hauskaa äitienpäivää!

Lea Kuusirati / Tikkurilan kirjasto