Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Liisa Mongoliassa

Liisa Mongoliassa / Alice in Mongolia

Liisa Mongoliassa on kaksikielinen lavarunospektaakkeli, jossa runoilijat Julie Egdell (UK), Kalle Niinikangas ja Andy Willoughby esittävät otteita uusimmista kokoelmistaan ja muusikot Anton Flint (UK) ja Masi Hukari tarjoilevat kirsikoita, kuorrutusta ja pohjaa lausunnalle.

Alice in Winterland yhdistää esittävän runouden, elokuvan ja musiikin. Teos kertoo englantilaisen runoilija Julie Egdellin elämästä Pietarissa ja siihen tehdyn filmin on ohjannut Dan Perry ja musiikista vastaavat Masi Hukari ja Anton Flint.

Kalle Niinikangas (synt. 1973) esittää otteitaan tuoreesta, Downin syndroomasta ja yksilönkehityksestä kertovasta kokoelmastaan Tervetuloa Mongoliaan Andy Willoughby lukee teoksestaan Between Stations. TIlaisuus on myös Tervetuloa Mongoliaan teoksen Vantaan julkistustilaisuus. 

Alice in Winterland is a live poetry show with film and music by British poet Julie Egdell based on her time living in St Petersburg, with film by Dan Perry and music by Masi Hukari (Finland) and Anton Flint (UK) directed by Andy Willoughby (UK) who will also perform a support slot with the musicians.

Kalle Niinikangas will perform (Finland ) from his new collection Welcome to Mongolia and & Andy Willoughby will read parts from latest collection Between stations.

Musiiki- ja mediaosasto (Tikkurilan kirjasto)

13.4.2018 klo 18:00 - 19:45

Viimeksi päivitetty 10.4.2018