Soittohuoneiden varauskalenteri

Sellon soittohuoneiden ajanvaraus nettiin

Nyt voit varata Sellon kirjaston soittohuoneita, studiota ja Roland-treenikämppää silloinkin kun kirjasto on suljettu.

Soittohuoneita eli piano- ja flyygelihuonetta saa varata yhteensä 4 tuntia viikossa, korkeintaan 2 tuntia päivässä. Studiota saa varata 4 tuntia viikossa, käyttö vaatii tunnukset. Roland-treenikämppää voi varata 6 tuntia viikossa, korkeintaan 4 tuntia kerralla. Varauksia voi tehdä kyseisestä päivästä alkaen kaksi viikkoa eteenpäin ja varausmahdollisuus siirtyy joka päivä yhdellä päivällä eteenpäin.

Kalenterissa vapaat ajat näkyvät valkoisina, omat varaukset oransseina ja muut varaukset sinisinä. Studion ja Roland-treenikämpän ajat näkyvät punaisella raidoitettuina niille, joilla ei ole tiloihin käyttöoikeutta. Käyttäjät, joilla on studiotunnukset entuudestaan, saavat käyttöoikeuden studion varaamiseen netissä ilmoitettuaan musiikkiosaston tiskille tunnuksensa ajanvarauspalveluun, puh. 09 816 57615. Roland-treenikämpän varaamiseen saa käyttöoikeuden kun käy esittämässä Sellon kirjaston musiikkiosaston tiskillä kirjastokortin ja kertomassa käyttäjätunnuksensa.

Näin se käy:

Siirry sivulle http://varaus.espoonkirjastot.fi

Tee itsellesi tunnukset ajanvarauskalenteriin. Tunnuksia varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Valitse kirjautumisruudun alaosasta linkki ”Luo tili”.

Täytä avautuneessa sivussa tiedot ja klikkaa Rekisteröidy-painiketta

Valitse oikea kalenteri, Sellon Kirjasto, pudotusvalikosta, joka löytyy viemällä hiiren osoitin kalenterin nimen vieressä olevan pienen sinisen nuolen päälle. Kalenterin saa asetettua oletuskalenteriksi klikkaamalla hiirellä vasemmassa yläreunassa olevaa tähteä.

Varataksesi ajan, klikkaa haluamaasi valkoisena näkyvää vapaata ruutua. Avautuvassa muokkaus-ikkunassa voit määrittää alkamis- ja päättymisajan tarkemmin ja tehdä myöhemmin muokkauksia, esim. perua ajan. Varauksille ei tarvitse antaa otsikkoa tai kuvausta. Tehtyäsi varauksen kalenterinäkymä tulee takaisin ja voit tarkistaa, että varaamasi aika näkyy siellä oranssina.

Uloskirjautuminen on sivun oikeassa ylänurkassa.

Kalenterin yläpuolella on Käyttäjätili-asetukset, jossa voi päivittää tietojaan, vaihtaa salasanan ja määrittää ilmoitusten asetukset. Ilmoitusten asetuksista voi valita varausmuistutuksen sähköpostiin.