Bongaa katukuvasta Fillarikirjasto 13.-14.6.!

Fillarikirjastot kutsuvat kaupunkilaisia Tonttibileisiin 13.-14.6.

Keskustakirjasto vie kirjaston taidot, tiedot ja tarinat ihmisten pariin kuuden polkupyörän voimin.

Jännitys tiivistyy – keskustakirjaston Metropolin sykkivä sydän -arkkitehtuurikilpailun voittaja ratkeaa 14. kesäkuuta. Uuden ajan kirjastoa on suunniteltu yhdessä kaupunkilaisten kanssa jo pitkään.

Kirjasto kuuluu ihmisten ilmoille, sinne missä kaupunkilaiset kokoontuvat, toimittavat askareitaan ja elävät elämäänsä. Kirjastofillarit ajelevat Helsingin kaduilla 13–14.6. klo 10–18. Kirjaston työntekijät jalkautuvat tarina- ja tietonavigaattoreiksi, pyöräileviksi ensyklopedioiksi sekä hyvän tuulen lähettiläiksi kaduille ja kujille.

Keskustakirjasto tutuksi kaupunkilaisille

Kirjastofillarit "tankkaavat" Musiikkitalon edessä Tonttibileissä 14.6. klo 12–18. Bileiden juhlateltoilla tehdään keskustakirjastoa tutuksi kaupunkilaisille. Luvassa on demopaloja, e-kirjaston sisältöjä, haastatteluja, biletunnelmaa, musiikkia ja ohjelmaa. Palkittuihin töihin voi tutustua Musiikkitalon lämpiössä klo 12–15.

Kaksi fillarikirjastoa jää Helsingin kaupunginkirjastolle vakiokäyttöön, ja ne voi bongata pitkin kesää kaduilta, tapahtumista ja urbaaneilta kesannoilta.

Tule mukaan!

Fillarikirjastot & tonttibileet

Tapahtuma facebookissa

Metropolin sykkivä sydän – Helsingin keskustakirjaston kansainvälinen suunnittelukilpailu