mies soittaa levyjä

Järjestä Helsinki-päivän tapahtuma

Kirjasto on sinun tilasi! Helsingissä on sinua varten 37 kirjastoa, joissa voit maksutta järjestää kaikille avoimia tapahtumia. Millaiseen tapahtumaan sinä haluaisit osallistua Helsinki-päivänä12.6.? Järjestä sellainen itse! Tapahtuma voi olla esimerkiksi satutunti, minikonsertti, kirjapiknik, Helsinki-aiheinen näyttely, karaokevartti, askartelutuokio tai melkeinpä mikä muu vain! Kirjasto tarjoaa puitteet sekä auttaa markkinoinnissa. 

Ota tilasi haltuun ja tule järjestämään oma, kaikille avoin Helsinki-päivän tapahtuma lähikirjastoosi 12.6. Lisätietoja ja vapaita tiloja voit kysellä omasta lähikirjastostasi. Kirjastojen yhteystiedot löydät täältä. 

Voit myös tutustua kirjastojen tiloihin ja varata niitä verkkopalvelu Varaamon kautta. https://varaamo.hel.fi/ 

Helsinki-päivän virallinen ohjelmahaku on avoinna 20.3.–15.4.

Ilmoita kirjastossa järjestämä tapahtumasi mukaan myös osaksi virallista Helsinki-päivän ohjelmaa. Helsinki-päivän ohjelmaan ja yhteismarkkinointiin pääsevät mukaan kaikki maksuttomia ja kaikille avoimia tapahtumia tai ohjelmaa tuottavat toimijat. Tapahtumansa voi ilmoittaa mukaan päivän ohjelmaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa
https://my.surveypal.com/Helsinkipaiva-2017-tapahtumailmoittautuminen.

Lomakkeella ilmoitetut tapahtumatiedot julkaistaan Helsinki-päivän verkkosivuilla
www.helsinkipäivä.fi toukokuussa. Tiedot tulee toimittaa verkkosivuja ja muita markkinointimateriaaleja varten sähköisellä lomakkeella 15.4.2017 mennessä. Ohjelmatiedot käännetään Helsingin Markkinointi Oy:n toimesta ruotsiksi ja englanniksi.

Lisäksi voit hakea kaupungilta myös rahallista tukea tapahtumasi järjestämiseen! Lue lisää Helsinki-päivän tapahtumastipendeistä täältä.

Lue lisää Helsinki-päivästä täältä.