Koko kansa lukee e-kirjoja

Koko kansa lukee 4.–24.2.2019

Helmikuussa on oikea aika kokeilla e-lukemista ja tehdä se yhdessä vaikka koko ystäväpiirin kanssa. Kirjastot ja kustantajat avaavat yhtaikaisesti luettavaa lapsille nuorille ja aikuisille. Koko kansa lukee -kampanjan ajan voit vapaasti viihtyä seuraavien e-kirjojen parissa:

1.Palviainen, Jukka-Pekka & Rönns, Christel: Allu ja salaperäinen opettaja (WSOY)

2.Vasantola, Satu: En palaa takaisin koskaan, luulen (Tammi)

3.Erlandsson, Karin: Pärlfiskaren (Schildts & Söderströms)

4.Frantz, Eva: Sommarön (Schildts & Söderströms)

5.Teir, Philip: Så här upphör världen (Schildts & Söderströms)

Kampanjassa on ensimmäistä kertaa mukana myös e-äänikirja:

6.Erikson, Thomas: Idiootit ympärilläni – Kuinka ymmärtää muita ja itseään (Atena)

Kampanjakirjat tulevat 4. helmikuuta e-kirjakokoelman etusivulle, ja ne pysyvät siinä koko kampanjan ajan. Kampanjakirjoja voi käyttää oman kirjaston sivujen kautta tai Ellibs-sovelluksella (ladattavissa oman puhelimen sovelluskaupasta) samaan tapaan kuin avaisi nettisivun, tai ne voi ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle. Laina-ajoista ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä. E-kirjastosta löytyy myös muuta luettavaa, katseltavaa ja kuunneltavaa.

Näin osallistut Koko kansa lukee -kampanjaan

Kirjan lainaamiseen tarvitset vain paikallisen, oman kirjastosi kirjastokortin, verkkoyhteyden ja lukemiseen soveltuvan laitteen. Kirjat ovat jonottamatta kaikkien yhtäaikaisesti lainattavissa koko kampanjan ajan 4.–24.2.2019.