Toivoa kirjallisuudesta

Toivoa kirjallisuudesta

36 kirjastoa, 36 vierasta, 36 toivoa antavaa teosta.

Elokuussa jatkuu Helsingin kaupunginkirjaston ja Suomen Mielenterveysseuran järjestämä Toivoa kirjallisuudesta -tapahtumakiertue, joka vierailee jokaisessa helsinkiläisessä kirjastossa vuoden 2017 aikana. Kiertueella tunnetut ihmiset kertovat mistä kirjasta he ovat saaneet toivoa, voimaa tai iloa omaan elämäänsä. Mukaan on lupautunut huikea joukko kiinnostavia vieraita Elisabeth Rehnistä Juha Itkoseen ja Esko Valtaojasta piispa Irja Askolaan. Vieraita haastattelevat kulttuuritoimittajat Niina Holm ja Aleksis Salusjärvi.

Kiertueen aikataulut täydentyvät vuoden 2017 aikana. Tälle sivulle kootaan kaikki toivoa tuottava info: Toivoa kirjallisuudesta -kiertueen aikataulut, toivo-teemaiset kirjavinkit sekä vieraiden haastattelut. Tervetuloa mukaan!

Toivoa kirjallisuudesta -tapahtumat syksy 2017

Toivoa kirjallisuudesta -kiertueen vieraiden kirjasuositukset

Toivoa kirjallisuudesta -lukuvinkkilistat

Vuosi 2017 on Suomen Mielenterveysseuran 120-vuotisjuhlavuosi ja yksi juhlavuoden kolmesta teemasta on Toivoa kirjallisuudesta. Helsingin kaupunginkirjastossa järjestetään juhlavuoden kunniaksi tapahtumakiertue tällä teemalla. Kiertueella tunnetut ihmiset kertovat, mistä kirjasta he ovat saaneet toivoa, voimaa, apua tai iloa omaan elämäänsä. Tapahtumakiertue alkaa tammikuussa ja jatkuu koko vuoden. Kiertue vierailee jokaisessa helsinkiläisessä kirjastossa. Jaa ja löydä toivoa tuottavia vinkkejä somessa tunnisteella #toivoakirjallisuudesta

mieli_seura_green_rgb_small.png