Gå till sidan
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Kontaktuppgifter

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Hundar tillåtna
Hundar förbjudna
Gå till bibliotekets sajt

De nyaste evenemangen

Desiree Saarela ja Triskel

Désirée Saarela & Triskel

Lördag 1.9. kl 15 

I Désirée Saarela & Triskels musik kan man uppleva och höra nutidens singer-songwriter-värld som starkt förankras i ett levande och nyskapande folkmusikuttryck. Musiken är tidlös och stämningen är full utav hjärta och berättaranda.

Trions konsert Mellan Världar för lyssnaren ut till glesbygden, den stora vida världen och in i städernas vimmel. Sångerna och musiken rör sig mellan alla de olika världar som finns på vår jord rent fysiskt men även de känslomässiga världarna som vi upplever varje dag, var och en på sitt eget sätt.

Under konsertens gång möter varje låt även sin egen "sångmålning" där det visuella möter Désirées sånger och låttexter och trions unika musiklandskap. Sångmålningarna är gjorda av konstnären Malin Skinnar från Sverige. Målningarna projiceras på en vägg eller annan lämplig bakgrund så att de framträder bakom trion medan de spelar. Målningen ändras när låten byts och berikar konsertupplevelsen låt för låt. Projiceringen av sångmålningarna förverkligas förutsatt att det finns teknisk utrustning och möjlighet till detta vid konsertstället.

Alla sånger och texter är skrivna av Désirée Saarela. Arrangemangen är skapade, bearbetade och utvecklade av Désirée Saarela & Triskel.

Désirée Saarela & Triskel:
Désirée Saarela – sång, gitarr, mandolin
Kirsi Vinkki – fiol, altfiol, concertina, kalimba, kantele
Samuli Karjalainen – gitarrer, ljud– och effektlandskap

www.desireesaarela.fi

Lava (Sellobiblioteket)

1.9.2018 kl 15:00 - 16:00

Senast uppdaterad 26.6.2018