Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Elämysauto Välkky muuttuu Itämeri-autoksi

Elämysauto Välkky muuttuu Itämeri-autoksi ja kiertää Espoon rantoja ja vesikohteita. Välkyssä voi katsoa tiedeteatteria ja tutustua kalan elämään, osallistua työpajaan ja saada lukuvinkkejä. Välkystä saa lainaksi roskapihtejä ja -pusseja ja osallistua samalla Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti biitsi -haasteeseen.

Kaikki ohjelma on avointa ja maksutonta. Tarkista Välkyn aikataulu täältä.

ITÄMERIPÄIVÄ TORSTAI 31.8.

Klo 16 Elämysauto Välkky kurvaa Oittaan Angry Birds -puiston kupeeseen. Tule katsomaan tiedeteatteria vedestä ja kalan elämästä! Tiedeteatterissa kerrotaan kalan elämästä ympäristösuojelun näkökulmasta sekä veden ominaisuuksista. Työpajassa piirretään Itämeri guassiväreillä maidolle, ja teos painetaan vesiväripaperille. Oman teoksen saa ottaa mukaan. Teatteri sopii kaikenikäisille, työpaja on yli 5-vuotiaille.

Välkky on mukana Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti biitsi -haasteessa, ja Välkystä saa lainaksi roskapihtejä ja -pusseja vierailun ajaksi.

Klo 17.30 Elämysauto Välkky ajaa Leppävaaran Angry Birds -puistolle. Tule katsomaan tiedeteatteria ja osallistu työpajaan! Teatteri sopii kaikenikäisille, työpaja on yli 5-vuotiaille.

Välkky on mukana Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti biitsi -haasteessa, ja Välkystä saa lainaksi roskapihtejä ja -pusseja vierailun ajaksi.

Kaikenikäisten kirjavinkkejä on esillä Sellon, Tapiolan, Ison Omenan, Entressen, Lippulaivan ja Nöykkiön kirjastoissa.

Ohjelmaan voi tulla muutoksia. Katso koko ohjelma osoitteesta www.helmet.fi/itameri tai seuraa tapahtumaamme Facebookissa.

Lisätiedot: Satu Nylund satu.nylund@espoo.fi

Mikä on Itämeripäivä?

John Nurmisen Säätiön käynnistämää ja koordinoimaa Itämeripäivää vietetään vuosittain aina elokuun viimeisenä torstaina erilaisten tapahtumien ja tempausten parissa. Teemapäivän tavoitteena on nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Päivä juhlistaa meren monimuotoisuutta ja mittaamatonta arvoa. Juhlinnan lisäksi tavoitteena on lisätä tietoa meren luonnosta, kulttuurista ja historiasta. Vuonna 2023 Itämeripäivää vietetään 31.8. Lue lisää osoitteesta itämeripäivä.fi

#itämeripäivä #östersjödag #balticseaday #kestäväespoo #hållbaresbo #sustainableespoo

Oittaan Angry Birds -puisto (Kirjastoauto Espoo)

31.8.2023 klo 16.00 - 17.00

Viimeksi päivitetty 30.5.2023