Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Harry Potter -päivän etäohjelma

Vallitsevan tilanteen vuoksi Harry Potter -lähitapahtumia vietetään Helmet-kirjastoissa vasta 1.9.2022. Laita päivä heti kalenteriin! 

Innokkaimmat fanit voivat kuitenkin nauttia etäohjelmasta, omatoimipuuhasta ja maagisten matkakohteiden vinkeistä jo kansainvälisenä Harry Potter Book Night -päivänä 3.2.2022. Tämän vuoden teemana ovat MAAGISET MATKAT. 

Tältä sivulta löydät etäohjelman aikataulut ja linkit, mutta kurkkaa myös artikkelimme, josta löytyvät lainattavat Harry Potter -aineistot, teemaan liittyvää puuhatekemistä sekä kaikenikäisille vinkkejä maagiseen matkailuun upeissa fantasiamaailmoissa kirjojen, pelien ja elokuvien avulla. Varaa omasi ja lähde maagiselle matkalle vaikka heti! 

Etäohjelma 3.2.2022

Klo 9.30 E.H.K.V.P.v. 2022 eli Erittäin Haastava Koulujen Välinen Potter-visa 
Kysymykset esitetään ja voittaja selviää suorana salaisessa kirjastosta lähetettävässä Youtube-striimissä. Ilmassa on taatusti suuren seikkailun tuntua! Mukana on 50 luokkaa eri puolilta pääkaupunkiseutua! Tule katsomaan ja jännittämään yhdessä Kirjastokurren Youtube-kanavalle! 

Klo 16 Tylypahkan kielikoulu  
Lähde kielimatkalle rehtori Albus Dumbledoren kanssa ympäri maailmaa. Tutustumme vieraiden maiden velhokoulujen opettajiin ja opimme hyödyllistä sanastoa. Tervetuloa mukaan kaikki velhot, noidat, jästit ja muut olennot! Löydät videon Helmet-kirjaston youtube-kanavalta.

Klo 17 Pöllöjä ja ennustuksia  
Pointin kirjaston instalivessä pääset maagiselle matkalla  Dobbyn, Sibyllan ja muiden noitien kanssa. Sibylla ennustaa sinulle asioita vuodelle 2022.  Pääset myös oppimaan, kuinka voit askarrella itsellesi ihanan lemmikki -pöllön matkojasi varten! Myös taianomaisia kirjavinkkejä on luvassa. Tule linjoille Pointin kirjaston Instagramissa.

Klo 18 Pottermania sukeltaa maagisiin maailmoihin  
Pottermania-podcastin Elli ja kirjastovelho Ansu sukeltavat maagisiin matkakohteisiin ja siihen mikä taikamaailmoissa on niin koukuttavaa. Tutustu Pottermania-podcastiin täällä. Tule katsomaan lähetystä Espoon kaupunginkirjaston Facebookissa (ei edellytä kirjautumista). 

--

Kurkkaathan myös puuhatehtävät ja muut vinkkimme jo nyt tästä artikkelista

Laita myös torstai 1.9.2022 kalenteriisi ja näemme silloin maagisissa Harry Potter -illan tapahtumissa Helmet-kirjastoissa!

Potter-ilta syyskuussa mainos

3.2.2022 klo 9.30 - 19.00

Viimeksi päivitetty 3.2.2022