Skip to content
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Contact information

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Dogs allowed
No dogs allowed
Go to library site

Latest events

Services

 

Services

Several book clubs meet at the library, with themes changing every season. See more detailed information and the books being discussed in the clubs in the Helmet.fi Events section.

 

No more information

No more information

Open on Saturdays 9-16. Closed on Saturdays in the summer.

Read more

Audiobooks in the Celia library are intended for people with various challenges with reading. As an online customer, you can use your device to listen to any of the 40,000 audiobooks in the library collection, and as a CD club customer audiobooks will be delivered to you at home every month. You will need a picture ID for registration. People under the age of 15 need a guarantor.

Further information (in Finnish): Celia.fi

No more information

No more information

Customers have the use of a free-of-charge wireless network (Vantaa Avoin).

 

Devices

Kopioiminen monitoimilaitteella. Mustavalkoiset kopiot 20 kpl/asiakas/päivä. Kopiointiin tarvitaan kirjastokortti, sekä rekisteröityminen tulostus/kopiointi/skannausjärjestelmään.

Kopioiminen monitoimilaitteella. Värilliset kopiot 2 kpl/asiakas/päivä. Kopiointiin tarvitaan kirjastokortti, sekä rekisteröityminen tulostus/kopiointi/skannausjärjestelmään.

Kirjastossa lainattavissa energiankulutusmittareita. Laina-aika 14 vrk.

Kirjastossa on käytössä PS5 –pelikonsoli sekä valikoima konsolipelejä erillisinä peliaikoina. Voimassa olevat peli-iltapäivien aikataulut löytyvät Helmet-sivuilta Koivukylän kirjaston tapahtumista. Pelivuoro on ½ tuntia kerrallaan, ja se on varattavissa asiakaspalvelusta. Jokainen pelaaja tarvitsee pelaamiseen oman kirjastokortin. Konsoli ei ole lainattavissa. 

Kirjaston automatisoidusta lokerikosta voi lainata kirjastokortilla kannettavia tietokoneita ja kuulokkeita. Käytettävissä on Windows-koneita (k-15) sekä Chromebook-koneita (ei ikärajaa). Laina-aika on 2 tuntia kerrallaan, ja lainauksia voi olla kaksi kertaa peräkkäin. 

Ohjelmat ja oheislaitteet: 
- Windows 10 -käyttöjärjestelmä 
- Microsoft Office -ohjelmat 
Kaikkiin koneisiin on mahdollista kytkeä USB-porttiin esimerkiksi oma muistitikku tai kamera. Koneille ei voi asentaa omia ohjelmia tai ajureita.

 

Tulostaminen monitoimilaitteella ja asiakaskoneella. Mustavalkoiset tulosteet 20 kpl/asiakas/päivä. Tulostamiseen tarvitaan kirjastokortti, sekä rekisteröinti tulostus/kopiointi/skannausjärjestelmään. Omalta laitteelta tulostaminen ei ole mahdollista.

Tulostaminen monitoimilaitteella ja asiakaskoneella. Värilliset tulosteet 2/kpl/päivä. Tulostamiseen tarvitsee kirjastokortin, sekä rekisteröinnin kopionti/tulostus/skannausjärjestelmään. Omalta laitteelta tulostaminen ei ole mahdollista.

No more information

Kirjastossa voi käyttää kyrillistä ja arabiankielistä näppäimistöä. 

 

Collections

Newspapers and the most recent magazines are available in the newspaper reading room. 

 

Premises

No more information 

Find your library

Contact information

Ojalehdonkuja 1

01400 Vantaa

koivukyla.kirjasto@vantaa.fi

043 825 0961

Open

-
staff present
-
-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
staff present