Skip to content

Services

 

Premises

Tilassa on Playstation 4. Tila on lukittu ja henkilökunta avaa oven pyydettäessä. Tilan käyttö on maksutonta ja maksimivarausaika tilaan on 2 tuntia, jos myöhästyt yli 15 min, niin varaus vapautetaan muiden käyttöön. Pelihuoneessa saa olla korkeintaan kaksi henkilöä kerrallaan. Tilan voi varata Varaamosta varaamo.hel.fi Read more

 

 

Services

Studio-opastajan opastuksella opit käyttämään studion laitteita ja ohjelmistoja. Studio-opastaja antaa vinkkejä äänitykseen, miksaukseen ja editointiin. Opastus sovittava erikseen, puh. 09 310 85 092

Opastusta tietoteknisissä ongelmissa ma-to klo 13-16 ilman ajanvarausta.

Kaikki maksut hoidetaan korttimaksuna. Emme ota vastaan käteistä.
Opastusta ja neuvontaa kuvankäsittelyssä, videoeditoinnissa sekä äänen jälkikäsittelyssä. Mediaopastuksiin voi varata ajan puhelimitse tai käymällä Myllypuron mediakirjastossa.
No more information

Stadinetti https://www.stadinetti.fi/ehdot.html wireless internet connection (Wi-Fi). One logs into Stadinetti with one’s library card number and the corresponding PIN-code. Visitors can acquire a temporary account number by sending an SMS message “stadinetti en” to +358 50 4937744 at the standard cost of your service provider.

Read more
 

Devices

Voit lainata videokameran kirjastokortilla. Laina-aika 14vrk, ei varauksia tai uusimisia. Tarkista saatavuus HelMetistä.
Askelmittareita voi lainata kahdeksi viikoksi kerrallaan.

Voit lainata kirjastokortilla kannettavan tietokoneen käytettäväksi kirjastotilassa.

3D-tulostimella voi valmistaa fyysisiä esineitä digitaalisista malleista. Myllypurossa on käytössä kaksi 3D-tulostinta: Ultimaker 3 ja 3 Extended. Ultimaker 3 tulostimelle voit varata maksimissaan 4:n tunnin ajan ja Ultimaker 3 Extendille maksimissaan 10 tunnin ajan (aukioloaikojen puitteissa). Varaukset tehdäänVaraamosta http://varaamo.hel.fi. Tulosteen hinta: 70 senttiä/kpl.
All workstations can print out A4-sized paper, either in color or grayscale. Prints cost 0.40€/page. Printouts can be collected at the circulation desk near the entrance.
The photocopying machine makes A4 and A3-sized black and white copies. Copies cost 0.40€/page. The copier is self-service.

ASKO workstations, time of use ½–2 hrs

Read more
PlayStation 3
SD-, MMC- ja Compact Flash -muistikorttien lukemiseen käytettävä oheislaite.
Tavallisia skannereita ja Epson Perfection V850 Pro -skanneria filmien, diojen ja valokuvien skannaamiseen. Dia- ja valokuvaskannerille voit varata ajan Varaamosta https://varaamo.hel.fi. Myös kopiokoneellamme voi skannata muistitikulle tai sähköpostiin.
Lainattavissa kirjastokäyttöön kyrillinen ja farsinkielinen näppäimistö.

Find your library

Open

-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
-