Skip to content

Services

 

Devices

Asiakastietokoneet ovat varattavissa 0,5 - 4 tunniksi (vaihtelee kirjastoittain). Lisäksi kirjastossa on käytettävissä ilman ajanvarausta ns. pistäytymiskone, jonka käyttöaika on 30 min. Kirjastossa on myös lainattavia asiakasläppäreitä kirjastossa työskentelyyn.

Read more
Device for reading SD, MMC- and Compact Flash memory cards.

Monitoimilaitteella voit tulostaa ja kopioida sekä skannata muistitikulle tai sähköpostiin. Tulostaminen ja kopiointi on maksullista, maksu pankki- tai luottokortilla.

 

Services

Lainattavissa kirjastokortilla, kirjaston tiloissa pelattavaksi: shakki.

Henkilökunta opastaa kirjaston asiakastietokoneiden ja e-aineistojen käytössä. 

No more information
Kirjastossa on käytössä Helsingin kaupungin maksuton Stadinetti. Read more
 

Premises

Kirjaston monitoimitilassa voi järjestää oman näyttelyn. Näyttelyt varattavissa sähköpostitse (johanna.laaksonen@hel.fi), yhteyshenkilönä Johanna Laaksonen. Näyttelytila on maksuton.

Read more

Ryhmätila noin 4 - 6 hengelle kokouksia ja muuta työskentelyä varten. Tila on varattavissa Varaamosta: https://varaamo.hel.fi/resources/awqyc3txdnwq. HUOM! Tällä hetkellä tila on varattavissa 1 - 3 hengelle. 

Monitoimitilassa on n. 35 paikkaa. Siellä voi järjestää näyttelyitä, kokouksia ja muita tilaisuuksia. Tila on varattavissa Varaamosta: https://varaamo.hel.fi/resources/awrdk4en3caq. HUOM! Tällä hetkellä tilassa voi pitää noin 6-10 hengen tilaisuuksia.

Find your library

Contact information

Paloheinäntie 22

00670 Helsinki

paloheinan_kirjasto@hel.fi

09 3108 5067

Open

-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
-
staff present