Skip to content

Services

 

Services

Kirjastossa voi maksaa vain kortilla. Käteismaksumahdollisuutta ei ole.

Lisätietoja kouluyhteistyöstä täältä.

8.30-16.00.

Voit varata kirjastosta tunnin henkilökohtaisen opastuksen esimerkiksi tietotekniikkaneuvontaan tai tietopalveluun. Varaa aika kirjastosta (puh. 09 8165 7732). Kysy myös Enter ry:n opastuksista.

Digituen kautta voit saada neuvoja ja apua tietokoneen, matkapuhelimen, tabletin tai muun mobiililaitteen sekä sähköisten palvelujen käyttöön.

No more information
Espoo_asiakas
Voit rekisteröityä meillä Celia-verkkoasiakkaaksi.

11.00-18.00.

 

Devices

Voit tulostaa kirjaston asiakastietokoneilta mustavalko- ja väritulosteita. Tulostaminen maksaa 0,20 euroa per sivu ja tulostuksen voi maksaa kortilla tai sähköisesti. Käteismaksua ei ole. Lisätietoa tästä artikkelista.

Voit skannata asiakirjoja ja kuvia monitoimikopiokoneella. Suosittelemme oman muistitikun mukaan ottamista, mutta meillä on myös mahdollisuus käyttää lainattavia tikkuja.

Monitoimilaitteeseemme sisältyy tulostus- ja skannausmahdollisuuden lisäksi mahdollisuus ottaa sekä värillisiä, että mustavalkoisia kopioita A4 ja A3 kokoisena. Tulostaminen maksaa 0,20 euroa per sivu ja tulostuksen voi maksaa kortilla tai sähköisesti. Käteismaksua ei ole. Lisätietoa tästä artikkelista.

Kannettavia tietokoneita voi lainata kirjastokortilla ja sen pin-koodilla kirjastossa käytettäväksi.

Find your library

Contact information

Ulappakatu 2

02320 Espoo

kirjasto.pikkulaiva@espoo.fi

(09) 8165 7732

Open

-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
staff present