Skip to content

Services

 

Services

Kirjaston lehtialueella sijaitsevat lehdet, joista uusimmat luetaan paikan päällä, ja aikakauslehtien vanhempia numeroita voit lainata. Lisäksi eMagzin (suomalaisia aikakauslehtiä) ja ePressin (suomalaisia sanomalehtiä) lehdet ovat luettavissa kirjaston asiakastietokoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa. PressReaderin ja RBdigitalin lehtiä voit lukea myös omilta laitteiltasi kirjaston ulkopuolella. Lisätietoa e-lehdistä löydät: http://www.helmet.fi/fi-FI/Ekirjasto/Lehdet.

No more information
No more information

Kun tavallisen tekstin lukeminen on hankalaa lukivaikeuden, oppimisvaikeuden tai muun syyn vuoksi, kannattaa kokeilla äänikirjaa. Celian tuottamat äänikirjat on tarkoitettu eri tavoin lukemisesteisille henkilöille.  Pointin kirjastossa voit rekisteröityä CELIA-kirjaston verkkoasiakkaaksi.  
 

See also Helmet.fi > Info > Using the library > User regulations for self-service libraries

No more information

Keittiöpiste ei ole asiakaskäytössä koronavirustilanteen aiheuttaman rajoitetun palvelun aikana eli toistaiseksi. / Keittiöpiste sijaitsee lähellä sisääntuloa, lasten kuvakirja-alueen vieressä. Täällä syödään eväät.

Avoin verkko
 

Devices

Kirjastosta voi lainata 2 roskapihtiä. Laina-aika on 14 vuorokautta. Lainaus ja palautus Pointin kirjastossa. 

Pointin kirjastolla on lainattavia Temppukasseja. 
Temppukassin laina-aika on 28 vrk ja se palautetaan siihen kirjastoon mistä se on lainattu.

Temppukassi sisältää: 
•erimittaisia hyppynaruja sekä yksin hyppelyyn että ryhmässä hyppelyyn 
•ohjevihon hyppynaruleikkeihin ja -temppuihin 
•QR-koodit esim. QR-koodisuunnistusta varten, QR-koodien takana on erilaisia ohjevideoita erilaisiin hyppynarutemppuihin ja -leikkeihin 
•kuvakortit helpoista pariakrobatialiikkeistä 
•perheliikunnan ohjevihkosen 
•Voimistelupassin kouluille (passi sisältää perusliikkeitä OPS:n mukaan jaoteltuna).

Suomen voimisteluliitto on lahjoittanut kirjastolle  Temppukasseja, joita voi lainata kirjastokortilla.  
Temppukassien avulla halutaan tarjota kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuuksia matalan kynnyksen liikuntaan koulujen ja kotien pihoilla. 

Tulostus, skannaus ja kopionti eivät ole käytössä Pointin tai muissa Vantaan kirjastoissa koronavirustilanteen aiheuttaman rajoitetun palvelun aikana (7.12.20 - 31.03.21). Voit tulostaa kiireellisiä viranomaispapereita Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infoissa. / Monitoimilaitteellamme voit ottaa kopioita, tulostaa ja skannata. Kopioita on mahdollista ottaa A4 ja A3 -kokoisina, mutta vain mustavalkoisina. Laite sijaitsee kirjaston sisäänkäynnin läheisyydessä. Laitteeseen saat käyttäjätunnuksen ja salasanan lähettämällä sähköpostin osoitteeseen print@vantaa.fi.  

Lisätietoa kopioinnista: Tulostus ja kopiointi Vantaan kirjastoissa

Point library has a laptop locker where you can borrow a laptop (adults) or a tablet (children) with a library card and ID. The laptop locker is in use when library staff is present.

Laina-aika 28 vuorokautta.

Tulostus, skannaus ja kopionti eivät ole käytössä Pointin tai muissa Vantaan kirjastoissa koronavirustilanteen aiheuttaman rajoitetun palvelun aikana (7.12.20 - 31.03.21). Voit tulostaa kiireellisiä viranomaispapereita Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infoissa. 

 / A4 ja A3 -tulostus mustavalkoisena. Voit tulostaa myös omalta laitteeltasi lähettämällä tulostettavan tiedoston osoitteeseen print@vantaa.fi. 

Lisätietoja tulostamisesta: Tulostus ja kopiointi Vantaan kirjastoissa

 

Pointin monitoimilaite, joka sisältää skannerin, on poissa käytöstä koronavirustilanteen aiheuttaman rajoitetun palvelun aikana (7.12.20 - 31.03.21). / Monitoimilaitteellamme voit skannata, kopioida ja tulostaa. Laite sijaitsee kirjaston sisäänkäynnin läheisyydessä.  Tilaa tunnukset skannaukseen lähettämällä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen print@vantaa.fi.  Lisätietoja skannauksesta: Tulostus ja kopiointi Vantaan kirjastoissa

 

 

Premises

Ei käytössä koronavirustilanteen aiheuttaman rajoitetun palvelun aikana. /
Mukava työskentelykuutio (Smartblock-työskentelyratkaisu) kirjastosalissa. Soveltuu työskentelyyn ja jopa etäyhteysneuvotteluihin. Ääniä vaimentavat seinät. Työpöytä ja penkit. Integroitu 32” Full HD-näyttö ja siihen automaattisesti sisäänkelautuvat HDMI- ja VGA-kaapelit, kaksi kattoon upotettua kaiutinta, neljä himmennettävää ja suunnattavaa led-valoa sekä neljä pistokepaikkaa. Tilassa on käytössä Vantaa Avoin WLAN. Smartblock on varattavissa kirjaston aukioloaikojen puitteissa,  ja sen voi varata kerrallaan 1-6 tunniksi. Smartblock-työskentelyratkaisun voit varata Varaamosta https://varaamo.vantaa.fi. Voit myös olla yhteydessä Pointin kirjastoon, ja pyytää meitä varaamaan sinulle aikoja (point.kirjasto@vantaa.fi).

Read more

Library has gallery space. Reservations elisa.makkonen@vantaa.fi

Workroom is available for customer use from Mon to Thu 16-20 o'clock and during Sat 10-16 o'clock.

Read more

Find your library

Contact information

Hagelstamintie 1

01520 Vantaa

point.kirjasto@vantaa.fi

050 303 0251

Open

-
-
staff present
-
staff present
-
-
staff present
-
staff present
-
staff present