Skip to content

Services

 

Services

Henkilökohtainen lukuvalmentaja on palvelu sinulle, joka haluat lukuvinkkejä ja ammattilaisen apua kirjallisuuden valintaan. Ota yhteyttä: lukuvalmentaja@hel.fi tai p. (09) 310 85013.
Rikhardinkadun kirjaston yhteydessä toimii taidelainaamo, josta voit lainata Helsingin Taiteilijaseuraan kuuluvien taiteilijoiden maalauksia, grafiikkaa, veistoksia ja valokuvia. Helsingin taiteilijaseuran jäsenenä on yli 700 ansioitunutta kuvataiteilijaa. Read more
No more information

Celia-verkkoasiakkaaksi voi rekisteröityä tietopalvelussa (2. krs). Rekisteröintiin ei tarvitse varata aikaa etukäteen. 

Lautapelejä voi pelata lastenosastolla.
Asiakkaiden omien kirjojen vaihtopiste ala-aulassa.
No more information

Enter ry:n henkilökohtaiset tietotekniikkaopastukset senioreille tiistaisin klo 11-14 (14.1.-12.5.2020). 
Tervetuloa kysymään neuvoja puhelimen, tabletin tai kannettavan tietokoneen sekä sähköisten palveluiden käyttöön liittyen. Ei ajanvarausta.

No more information
No more information

Papercut-itsepalvelu- ja mobiilitulostus. Kirjaston asiakaskoneilta tai omalta laitteelta.  

Avoin verkko Stadinetti. Tunnuksia ei tarvita.
 

Devices

Tulosteen hinta 0,40 € / sivu (A4 tai A3). Kaksipuoleinen tuloste 0,80 €.

Tulosteen hinta 0,40 € / sivu (A4 tai A3). Kaksipuoleinen tuloste 0,80 €.

Kopiokone sijaitsee 1. kerroksessa lainaustoimistossa. Kopion hinta 0,40 € / sivu (A4 tai A3). Kopiokoneella myös skannaus muistitikulle tai sähköpostiin.

15 asiakastietokonetta, joista 12 käytettävissä ilman ajanvarausta, käyttöaika 30 min. Aikuisten osastolla 4 varattavaa konetta, käyttöaika 1-2 h. Lastenosastolla 1 varattava kone ainoastaan lasten käyttöön, käyttöaika 1 h.

Read more

Kokoustila Turen dataprojektori voidaan kytkeä asiakkaan kannettavaan tietokoneeseen.

Skanneri käytettävissä työtila Tykossa. Varaukset Varaamosta: varaamo.hel.fi Skannaus onnistuu myös kopiokoneella muistitikulle tai sähköpostiin. Read more
 

Premises

Hyllygalleria, "Suomen pienin galleria", keräilijöille, korutaiteilijoille ym.  - Käytävägalleria, 4-5 valaistua seinäkettä: ex-tempore -näyttelyt - Näyttelykaapit ja seinäkkeet: kirja-, valokuva- ja taidenäyttelyitä. - Taiteilijakirjagalleria. Jyri-Petteri Volkoff, p. 09 3108 5013. 

Galleria Rikhard, ala-aula. Taidelainaamo, p. 09 673720

Kokoustila Ture. Varaukset Varaamosta: varaamo.hel.fi Tilan hinta on 40 € alkavalta tunnilta, tilavuokra maksetaan käteisellä tai kortilla kassaan. Myös laskutusmahdollisuus.

Read more
40 paikkaa. Tilaa käytetään myös yleisötilaisuuksiin varusteinaan äänentoistolaitteet, DVD/Blu ray -soitin, dataprojektori ja valkokangas.

Työtila Tykon voi varata hiljaiseen työskentelyyn. Työtilassa on pöytä, neljä tuolia ja käytettävissä kirjaston asiakaskone sekä langaton verkkoyhteys Stadinetti.  Varaukset Varaamosta: varaamo.hel.fi

 

http://www.rikart.fi/en/

Read more
 

Taiteilijakirjakokoelma: kirjasto on vuodesta 2000 hankkinut kokoelmiinsa niin kutsuttuja taiteilijakirjoja. Vaikka taiteilijakirjojen lähtökohta on kirjan ideassa ja/tai muodossa, haastavat ne samalla kirjallisuudelle ja taiteelle rakennettuja perinteitä. Kirjaston monimuotoisessa, yli 400 taiteilijakirjan kokoelmassa on teoksia ympäri maailmaa. Taiteilijakirjakokoelma on sijoitettu kirjastorakennuksen toiseen kerrokseen. Kokoelman yhteydessä pidetään taiteilijakirjanäyttelyitä ja siihen kuuluu aihetta käsittelevä käsikirjasto.

Read more

Find your library

Rikhardinkadun kirjasto kesällä 2009

Contact information

Rikhardinkatu 3

00130 Helsinki

rikhardinkadun_kirjasto@hel.fi

09 3108 5913

Open

-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
-
staff present