Skip to content

Services

 

Premises

Näyttelynurkassa on kaksi seinää, joissa vaijerikiinnikkeet. Nurkka on avoimessa kirjastotilassa. Voit varata tilan näyttelyllesi puhelimitse: 09 8165 7736 tai sähköpostilla: kirjasto.soukka@espoo.fi. Tilan voi varata noin kuukaudeksi kerrallaan.

Pikkukikessä voi pelata lauta- ja konsolipelejä (konsolit Xbox One, PlayStation 4 ja Wii U). Askartelemme myös usein yhdessä. Pikkukikeksi nimetty huone on sisäänkäynnin lähettyvillä.

 

Services

No more information

Lisätietoja kouluyhteistyöstä täältä.

Voit rekisteröityä meillä Celia-verkkoasiakkaaksi.

Voit varata kirjastosta tunnin henkilökohtaisen opastuksen esimerkiksi pajan käyttöön, tietotekniikkaneuvontaan tai tietopalveluun. Täytä lomake osoitteesta my.surveypal.com/lainaakirjastolainen, otamme yhteyttä kolmen arkipäivän kuluessa sopiaksemme ajan.

Read more

Kirjastossa on useita lautapelejä, joita voi pelata kirjaston tiloissa. Pelit on sijoitettu lastenosastolle ja Pikku-kikeen.

Book exchange station for customers' books.

Digituen kautta voit saada neuvoja ja apua tietokoneen, matkapuhelimen, tabletin tai muun mobiililaitteen sekä sähköisten palvelujen käyttöön.

No more information

08.30-16

You can return borrowed materials also to the drop box located in the lobby of Alepa downstairs.

You can use a free Wi-Fi in the library. The network is called espoo_asiakas. No logging in needed, but you need to accept the terms of service when you connect to the Wi-Fi.

 

Devices

No more information
Iso lehdenlukutabletti, jolla voi kätevästi lukea kotimaisia ja ulkomaisia lehtiä, löytyy lehtilukusalista.

Voit lainata henkilökunnalta kannettavan tietokoneen kirjastokäyttöön kirjastokortillasi.

Vinyylileikkurilla voi leikata tarroja (myös sisustamiseen soveltuvia) tai lämpöprässillä kankaaseen painettavia kuvioita. Vinyylileikkuria voit käyttää kirjaston pajassa. Voit varata ajan varaamo.espoo.fi tai klikkaamalla tästä. Read more

Pajassa on käytössä Ultimaker 2+ Extended, Ultimaker 3+ ja kaksi (2) Ultimaker 2+ tulostinta. Voit varata ajan varaamo.espoo.fi tai klikkaamalla tästä.

Read more

Singer simple -ompelukonetta voi käyttää Soukan kirjaston pajassa. Ompelukonetta varten tulee tuoda omat langat ja kankaat. Voit varata ajan varaamo.espoo.fi tai klikkaamalla tästä.

Read more

You can print grayscale and multicolor prints in sizes A4 and A3. Fee for printing is 0,20 euros per page. You can pay with a debit card or online. It is not possible to pay in cash. You can read more from this article.

Multi-function printer can be used for printing, scanning and photocopying in grayscale and color in sizes A4 and A3. Fee for printing is 0,20 euros per page. You can pay with a debit card or online. It is not possible to pay in cash. You can read more from this article.

Soukasta löytyy kolme (3) pöytätietokonetta ja kaksi (2) kannettavaa tietokonetta asiakaskäyttöön aikuisille. Kannettavan tietokoneen voi lainata henkilökunnalta kirjastokortilla kirjastossa käytettäväksi. Aikuisten koneita käytetään ilman ajanvarausjärjestelmää. Nuorille on kolme (3) pöytätietokonetta. Lasten tietokoneet sijaitsevat Soukan kirjaston Pikkukikessä. Ajanvaraukset henkilökunnalta.

Bosch PMD 10-rakenneilmaisin. Digitaalisella rakenneilmaisimella voit paikantaa seinän sisältä sähköjohdot ja puukoolaukset. Lainattavissa kotiin kirjastokortilla. Kysy pajasta.

Nintendo Switch, Xbox One sekä Playstation 4 -pelikonsoleilla voit pelata kirjaston pelihuoneessa (Pikkukike). Saatavilla mm. Fifa 17, Mario Kart ja Spelunky. Voit pelata konsoleilla myös muita joko K7 tai kaikenikäisille sallittuja pelejä.

Lämpöprässi BluePressLine kangaspainatusten tekoon kirjastopajassa.

Kuvankäsittelykoneena ja mediatyöasemana on PC-tietokone ja ohjelmapakettina Adobe Creative Cloud. Sieltä löytyy mm. Photoshop, InDesign, Dreamweaver, Lightroom ja monia muita. Koneeseen on yhdistetty Wacom-piirtonäyttö.

Varaa osoitteessa varaamo.espoo.fi

Monitoimilaitteessa on tavallinen skanneri, jolta voi skannata muistitikulle. Kirjastosta voi myös lainata muistitikkua hetkelliseen käyttöön.

Voit lainata Ipadin henkilökunnalta. Ipadit ovat tarkoitettu kirjastossa käytettäväksi. Tabletteja ei voi lainata kotiin.

Voit kysyä henkilökunnalta lainaksi.

Find your library

Contact information

Soukantie 4

02360 Espoo

kirjasto.soukka@espoo.fi

09 8165 7736

Open

-
-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
staff present
-
staff present