Lue selaimessa

E-kirjoja on helpointa lukea suoraan nettiselaimessa. Silloin et tarvitse laitteellesi erillistä lukuohjelmaa etkä muita tunnuksia kuin kirjastokortin numeron ja PIN-koodin.

E-kirjoja voi lukea selaimessa tietokoneella tai mobiililaitteella, jossa on verkkoyhteys ja päivitetty selain. Käytä selainlukemiseen Firefoxia, Chromea tai Safaria laitteesta riippuen. 2-in-1-laitteella (läppärin ja tablettilaitteen yhdistelmä) selainlukeminen saattaa onnistua vain tablettitilassa.

Lainaa, lue ja palauta e-kirjoja

Suurinta osaa e-kirjoista voi lukea selaimessa. Jos kirjaa ei voi lukea selaimessa, sen tiedoissa ei ole vaihtoehtoa ”Lue selaimessa”. PDF-tiedostomuodossa olevia e-kirjoja ei voi lukea selaimessa.

Voit jatkaa kesken jääneen kirjan lukemista, kun kirjaudut e-kirjapalveluun ja menet omiin lainoihisi. Ellibsissä lainat löytyvät kohdasta Oma kirjahylly.

E-kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä, joten myöhästymismaksuja ei kerry. Selaimeen lainattu kirja palautetaan selaimen lukunäkymässä tai omassa kirjahyllyssäsi kirjan kohdalla. 

Kirjaudu e-kirjapalveluihin

Kuva: Igor Miske/Unsplash (muokattu)