The Economist ja tuhansia muita lehtiä OverDrivessa  

Helmetin digilehtikokoelmat kasvavat tuhansilla aikakauslehdillä. Lehtiä voi nyt lukea OverDriven Libby-sovelluksessa e-kirjojen rinnalla.  

OverDrive on palvelu, josta löytyy ulkomaisia e-kirjoja, äänikirjoja ja lehtiä. Jos pidät OverDriven kirjojen lukemisesta Libbyssa, voit nyt lukea lehtiä samalta alustalta. Kätevää!  

Lehtiä ei tarvitse jonottaa tai varata, vaan niitä voi olla lainassa yhtäaikaisesti kaikilla asiakkailla. The Economist Continental Europe Edition, Vanity Fair UK, Stern, Paris Match ja sadat muut uudet lehdet, joita et löydä muista lehtipalveluistamme, odottavat sinua! 

OverDriven lehtiä voi lukea kolmella eri tavalla: Kirjaudu OverDriven Libby-sovellukseen, Libbyn selainversioon www.libbyapp.com/helmet tai OverDriven selainversioon helmet.overdrive.com kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. 

Etsi haluamasi lehti, paina Lainaa-painiketta, valitse laina-aika 7 tai 14 vuorokautta ja avaa lehti. Lainaamasi lehdet löydät jatkossa omasta hyllystäsi, josta ne poistuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä. 

OverDriven uudessa lehtikokoelmassa on yli 3 000 aikakauslehteä ympäri maailman. Uusimpia numeroita voi lukea tuoreeltaan, ja myös vanhempiin numeroihin pääset käsiksi jokaisen lehden kohdalla olevan arkiston kautta.  

Näin käytät OverDriven e-lehtiä 

  • Libbyn etusivulla on oma nostokategoria muutamalle kymmenelle lehdelle. Koko lehtivalikoiman näet Magazine-valikon takaa. 
  • Näpäytä ruudun keskelle navigoidaksesi lehden numeroa. 
  • Jokaisen lehden uusin numero näkyy hakutuloksissa, mutta vanhempiin numeroihin pääset käsiksi lehden nimekesivulta = magazines’ title details page. Lehtien vanhoja numeroita on arkistossa keskimäärin kolmen vuoden ajalta.  
  • Voit halutessasi valita lukutavaksi artikkelilukunäkymän. 
  • Voit tehdä kirjanmerkkejä lehden sivuille. 
  • Lehdet voi ladata Libby-sovellukseen offline-käyttöä varten. 
  • Libby-sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-mobiililaitteille.