Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Kirjastomuusikko Otto Taipale

Kirjastomuusikko Arabianrannan kirjastossa!

Haluatko tukea musiikkiharrastukseesi? Arabianrannan kirjasto toteuttaa kirjastomuusikkokokeilun 16.1.- 1.2.2019 välisenä aikana.

Kirjastomuusikko auttaa sinua löytämään sopivaa musiikkimateriaalia lainattavaksi ja opastaa sen kotikäytössä. Voit varata myös ajan lyhyelle soittotunnille – tarjolla on edistynyttä pianonsoiton opetusta sekä alkeita kitarasta, sähköbassosta sekä ukulelesta.

Vot myös vain tulla kirjastoon, ottaa mukavan rennon asennon ja kuunnella musisointia!

Tapaat kirjastomuusikon keskiviikkosin ja torstaisin 10.00-17.00 ja perjantaisin 10.00-16.00 välisenä aikana(lounastauko klo 12.40-13.40). Torstaisin klo 11.00-12.00 on tarjolla mielenkiintoisia luentoja musiikista ja sen soittamisesta.
 
Kaikki palvelut ovat ilmaisia. Kirjastomuusikkona toimii Otto Taipale, joka valmistuu musiikkipedagogiksi Metropolia AMK:sta 2019 pääaineenaan soiton ja laulun opetus.
 

Ajanvaraus soittotunnille alla olevista linkeistä
viikko kolme, 16.1.-18.1.
viikko neljä, 23.1 -25.1.
viikko viisi, 30.1.- 1.2.


Luentojen aiheet:

Torstai 17.1.

Komppien luominen rytmien ja sointujen avulla
 
Mitä kompit pitävät sisällään? Tällä luennolla perehdymme komppien luomisen saloihin sekä tutkimme erilaisia komppeja. Tutustumme aiheeseen liittyvään materiaaliin, jota voit lainata itsellesi luennon jälkeen. Erittelemme rytmien ja sointujen roolia toimivassa säestyksessä ja etsimme luovia tapoja soveltaa tuttuja ilmiöitä. Tervetuloa!
 
 
Torstai 24.1.

Improvisoinnin alkeet

Mistä se tuon keksi? Tule tutustumaan improvisoinnin perusperiaatteisiin musiikin ja teatterinkin kautta. Teemme yhdessä harjoitteita, jotka tukevat luovaa toimintaa. Perehdymme myös tekniikoihin, joita voivat käyttää niin aloittelijat kuin ammattilaisetkin. Tule rohkeasti mukaan!
 

Torstai 31.1.

Soinnut ja harmonia

Soinnut ja harmonia ovat musiikille kuin taustamaisema maalaukselle ne luovat pohjan, jota vasten voidaan peilata huomion kohteita. Tällä luennolla otamme selvää, mitä sointumerkkien taakse oikeasti kätkeytyy. Käymme läpi länsimaiselle musiikille ominaisia harmonisia ilmiöitä käytännön esimerkkien kautta. Opettelemme sointuaste-menetelmän alkeet. Luennolla saat käytännön vinkkejä harmonian käsittelyyn ja luomiseen. Tervetuloa!

Kirjastomuusikkokokeilu on osa Arabia135Musiikkia! -projektia.

Facebook -tapahtuma

Arabianrannan kirjasto

16.1.2019 klo 10.00 - 1.2.2019 klo 16.00

Viimeksi päivitetty 10.1.2019